Alla svar!

Asså jag måste bara tillägga att du har skit snygga ben :D Tränade, smala och fasta :) Själv har jag bara tränade och fasta :/ ish!

Tack så mycket! :)

vart bor du? :) lägenhet eller hus?
vem är v? o m som du alltid skrev förut? ;) nåt på g?

Var jag bor har jag skrivit förut, men väljer den här gången att inte skriva ut det då det helt enkelt är för riskabelt. Jag bor hur som helst i lägenhet.

V är en kille jag tycker om. M är en kille som jag träffade till och från under några månader innan jul. Idag är vi bara vänner!
 
Har du några pluggtips?

Jag har skrivit ett inlägg med mina främsta pluggtips för bara någon månad sedan. Kan absolut ge er fler! Inlägg kommer.

Hur lång är du

171 cm.

vilken kupa har du

B.

vem är din bästavän

Jag har flera nära vänner, men Caroline är min bästa vän.

när fick du mens

Hmm.. Jag gick i femman eller sexan.

när förlorade du oskulden

Jag kommer nog aldrig förstå hur detta kan vara relevant för er att veta. Men jag blev av med den i en ålder de flesta tjejer blir det och det var tillsammans med min första pojkvän som jag älskade mer än något annat.

kan du börja med videoinlägg

Nej, jag tror inte att det är min grej riktigt.

vart bor du

Se ovan.

vart vill du bo

Just nu är jag väldigt sugen på Milano. 5 veckor kvar!..

hur kommer ditt liv se ut om 10 år?

Om 10 år är jag 29 år gammal. Då har jag kommit igång ordentligt med min juristkarriär, jag har en fantastisk man och en liten minimandy är snart påväg. Jag är i mitt livs form, lycklig och har fantastiska vänner. Jag vill dock inte ha min framtid utstakad så jag hoppas att livet bjuder på många trevliga överraskningar på vägen.

och hur SÅG ditt liv ut FÖR 10 år SEN?

För 10 år sedan var jag 9 år. Då ägnade jag mig åt att dansa, leka med dockor och min bästa vän var Elinore. Jag var ganska blyg som liten. Jag var ofta "tillsammans" med två killar samtidigt och jag skrev dagbok varje dag. Dagbokens innehåll bestod mestadels av hjärtan med de olika grabbarnas namn inuti. Varannan dag var den ena favoriten, och varannan var det den andra jag föredrog. Mycket killar omkring mig hade jag redan vid tidig ålder, ha!

vilken sko storlek har du?

37-38.

hur lång blir du i klackskor?

Beror på vilka klackar jag kör, men en bit över 180 cm.

& hur lång ör du utan

En bit över 170 cm. Vet inte exakt hur många cm det handlar om i dagsläget..

hur lång vill du vara

175 cm är min drömlängd. Men jag är väldigt nöjd med min längd också. Att vara lång och smal är det finaste som finns enligt mig.

och vem är V är det din pojkvän?

Det är inte min pojkvän. Vi har inte känt varandra så länge men allt känns väldigt bra i dagsläget.

har du djur?

Japp. Jag har en liten sköldpadda som heter Skalman och är världens sötaste!

när vill du flytta hemmifrån

Jag flyttar hemifrån om 5 veckor. Ska bli spännande!

hur mycket pengar behöver man spendera på en utekväll? generellt sett :)

Det här låter jättefel. Men för mig, liksom många andra tjejer som är ute mycket, gör vi inte av med en krona ute. Man står uppskriven på vip-listan ute så man slipper inträde, får drinkar och dylikt gratis och det är väl i så fall garderoben man betalar. Känns jättepinsamt att skriva men det är liksom så det ser ut. I alla fall om man är ute lika mycket som jag, haha!

Träningstips för slanka ben? Och: ka-an du inte visa ett helt träningsschema som du gör, med korta förklarande texter till övningarna? Tack.


Absolut. Har du varit inne på min kategori som heter Träning? Där kan du hitta en massa övningar. Många fler är dock påväg. För slanka ben ska du inte fokusera på att träna upp musklerna i benen utan tänk mer på rätt kost och långa promenader och danspass.  

hej! jag väger kanske 65 kilo och är 175 lång. jag vill bli FIT till maj typ senast till sommaren. tror du ja lyckas? jag ska börjar gyma eller springa också simma. hur många gånger måste ja göra det?
hur mycket tycker du ja ska gå ner?
tycker du e så vacker btw:)


Det viktiga att komma ihåg är att du måste ha en träningsfri dag i veckan. Har du inte det kommer dina muskler börja äta av varandra och effekten blir den motsatta av den du vill ha. Annars tycker jag du ska köra på så mycket du kan och hela tiden utmana dig själv till att slå dina egna resultat. Kom ihåg att det endast är dig själv du kan tävla mot och även om du inte når din idealvikt till maj ska du ge dig fan på att du ska göra det och tro på dig själv. För du kommer komma mycket längre bara genom att tro att du kan klara det och att ingenting är omöjligt. Sikta mot stjärnorna och hamna bland molnen.. Hur mycket du ska gå ner kan jag inte svara på. Tack så mycket!

vad för sorts dans dansar du? hur länge har du dansat?


Jag har dansat allt! Det jag dansat mest är jazz, modernt och balett. De stilarna är väldigt mycket jag. Jag började dansa när jag var 5 år.  

1. tror du att du är fixerad av att se bra ut? eller att vara smal?

Det är jag absolut. Jag skulle aldrig trivas med mig själv om jag inte trivdes med min spegelbild. Det handlar om allt från träning till att ta hand om sitt yttre genom att sova och äta bra. Smal är jag vad jag än äter eller gör så det är jag inte ett dugg fixerad vid. Att vara vältränad däremot.. det måste jag vara.

2. är ditt mål att bli känd på stureplan?

Hade mitt mål varit att bli känd på Stureplan så hade jag inte flytt till Italien om en dryg månad för att plugga italienska och leva mitt liv där. Inte heller hade jag valt att senare börja plugga på Uppsala, bland annat för stadens studentliv. Hade mitt mål varit att bli känd på Stureplan hade jag varit en av dem som hänger på Stureplan år ut och år in och är tillfreds med ett sådant liv. Jag älskar Stureplan och klubbarna där. Det behöver jag inte sticka under stol med. Men efter mitt år i Stureplansvärlden som 18åring och nu några månader som 19åring kommer jag nog vara ganska mätt på det och nyfiken på att uppleva annat. Tills jag åker ser jag dock till att suga ut der sista av det så att jag ska känna mig klar med det och redo att uppleva annat.

3. hur är mille och anna hibbs som person?

Anna Hibbs känner jag överhuvudtaget inte. Mille är den roligaste och charmigaste kille jag träffat.

4. varför är inte du och blondinbella kompisar längre?

Vi gled helt enkelt ifrån varandra.

5. vad tycker du kom kenza?

Vi har väl hälsat ute men jag känner henne inte. Hon verkar vara väldigt ödmjuk med båda fötterna på jorden. Henne unnar man verkligen framgång. Den enda topplbloggen jag följer.

6. Berätta din relation till magenta och deras chefer?

Hehe.. Det är en av mina främsta stammisställen som jag även jobbat en del på med lite olika events och bjudningar. I dagsläget hjälper jag till med vilka tjejer som ska få vipkort till klubben. Jag har olika relation till dem. Mer än så behöver jag inte skriva.



saknar du din bästa vän carro? snackar ni lika mkt som förrut? kram

Hela tiden! Självklart pratar vi inte lika mycket som vi gjorde förut då vi hördes 10 gånger om dagen på telefon. Men vi har regelbunden kontakt, skypade senast igår och vi är uppdaterade om varandras liv. Det känns bra.
 

vem är "v"?

En prins! =)
 
är det du som även driver ***.blogg.se? (en anonym anorektikers blogg jag valt att inte länka)
jag tycker mig se många likheter mellan er...

tycker du verkligen att din träningsmani är helt frisk? du skriver att du äter sallad till middag och går upp och tränarmitt i natten..? menar inget illa, bara undrar :)

tack för en bra blogg / Matilda

Det känns som att du är en ny läsare då du ens kan ställa en sådan fråga. Att ha anorexia är en psykisk sjukdom som sitter i hjärnan. Du är en slav under vågen och får ångest av mat. Jag är raka motsatsen! Vill helhjärtat gå upp i vikt och äter precis det jag känner för. Många frågar om jag kan dela med mig av hur jag äter, men jag äter verkligen inte föredömligt om man vill komma i form utan är för matglad för att begränsa mig på den fronten. Sallad till middag har jag aldrig i mitt liv ätit. Men till lunch älskar jag att äta en pasta- och kycklingsallad med feta såser och en massa vitt bröd till. Inte speciellt nyttigt någonstans..

Gällande träningen vet jag att det inte är friskt. Just därför kallar jag det också träningsnarkomani. Men vad du verkar fått om bakfoten är att jag skulle träna så mycket för att gå ner i vikt. Det stämmer verkligen inte överens med verkligheten utan min idealkropp är en smal kropp som är vältränad. Smal är jag naturligt, vad jag än äter, men för att hålla den vältränad måste man träna regelbundet och det är där jag är ganska extrem.

kan inte du skriva ner vad du äter under en dag?

Som jag skrev ovan äter jag inte föredömligt för er som vill gå ner i vikt. Jag äter alltid det jag blir sugen på och har aldrig i hela mitt liv följt en viss diet eller liknande. Jag är en förespråkare av daglig träning och sedan får man äta precis vad man känner för. Skräpmat är väl dock inte det bästa även om det är jävligt svårt att hålla sig ifrån det ibland! ;)

Hej Amanda!
Skulle bli hur glad som helst om du svarade på detta!=)
I alla fall. Du är en tjej jag verkligen ser upp till! Du har verkligen lyckas med så mycket och förverkligar dina drömmer.
Jag undrar hur du gör för att ha ett såbra självförtroende om du har något tips? För jag har en svaghet att jag ibland blir så blyg när jag ska träffa nytt folk och så vet inte riktigt vad jag skall prata om.. Hoppas att du kan hjälpa mig?
Kram

Tusen tack för fina ord. Allt handlar om att innan andra accepterar en måste man kunna acceptera sig själv. Inleder du en diskussion med en ny människa där du tvivlar på vad du säger och känner dig obekväm, kommer detta smitta av sig på personen ifråga du pratar med. Inser du istället ditt värde och tar vara på den här chansen att lära känna en ny person och du får positiv respons från den här personen kommer det innebära att ditt självförtroende får sig en liten egoboost som i sin tur ger dig lite starkare självförtroende till att ta för dig ytterligare och knyta ytterligare kontakter. Sedan har du hamnat i en god cirkel där positiv respons gör dig starkare och säkrare i dig själv. Men du kan inte hamna där förrän du inser ditt eget värde. Ett råd är att börja försöka ta åt dig av komplimanger. Sug åt dig av dem och inse att det faktiskt ligger något i de komplimanger du får.

Rent konkret ska du öva öva öva. Bestäm dig för att nu på måndag ska jag börja mitt nya liv där jag tar för mig mer av livet och tar mer plats själv. I början kommer det kännas ansträngt och obekvämt, men det kommer inte dröja länge förrän du får en ny "roll" där folk faktiskt förväntar sig att du ska bjuda på dig själv och ta för dig. Då kommer det kännas betydligt bekvämare att ta plats också.
 
har du några dejtingtips? tex. regler du följer, hur du gör för att få en killes uppmärksamhet och framför allt behålla den, hur du hanterar killar som inte behandlar dig som du förtjänar men som du ändå gillar? och liknande situationer mm. :)

Mitt bästa tips är att aldrig släppa ditt liv för en kille. Killar beundrar tjejer som har många bollar i luften och är mån om sig själv och sitt eget liv. Det är ett vanligt problem bland tjejer att såfort man träffar en kille man börjar tycka om så lägger man ner allt i sitt liv bara för att umgås med killen. Allt kommer bara sluta med att du står där själv i slutändan utan kille och förmodligen utan tjejkompisar också. Det finns ingen kille som vill ha en tjej som inte har något eget liv. 

En killes uppmärksamhet får du genom att vara lite hemlighetsfull och ge honom lite utmaning. Killar tycker om att bli överraskade och få motsatsen bevisade om vanliga fördomar.

En kille som inte behandlar mig som jag förtjänar är inte värd mig. Då spelar det ingen roll om jag tycker om honom. Glöm aldrig att din egen självrespekt är det viktigaste du har och trampar en kille på den är han ingenting att ha i alla fall. Kanske kommer ditt skinn på näsan och mod att välja dig själv framför honom få honom att inse hur mycket han egemtligen vill ha dig och därmed börjar han behandla dig med respekt.   


Hej! Dansade/dansar du mycket och på hög nivå eller var/är det bara för kul? Kör hårt! =)


På Lasse Kühlers dansade jag bara med tjejer som vill ägna sig åt dansen yrkesmässigt i framtiden, så det var på relativt hög nivå. Nu efter mitt uppehåll kommer jag dock bara dansa för att det är min passion. Men på en låg nivå kommer jag nog aldrig riktigt ligga.. 

Hej!!
Så glad att du fortsätter blogga!!
Vad tror du är den bästa fettförbränningsträningen/konditionsträningen? gillar verkligen powerwalks men är lite orolig att jag "missar" viktig motion när man inte springer, eller har jag fel?
Och så något tips på roliga magövningar?

Ha det toppen, kram!


Vad jag har hört är powerwalks den bästa fettförbränningen. Dock tycker jag alltid det känns som att det tar mer vid en joggingrunda. Därför brukar jag varva. De båda alternativen har olika fördelar och genom att varva missar du ingenting. 

Läs igenom mina träningsinlägg. Vet inte om det finns några "roliga" magövningar direkt. I så fall skulle jag rekommendera dig att börja rida eller ta dansklasser. Då tränar du magen som in i helsike men du tänker inte på hur mycket du tränar under lektionen.  

varför videobloggar d aldrig?? vore kanske ett kul sätt att svara på frågorna genom en videoblogg?

Jag har aldrig sett en lyckad videoblogg och när det gäller videobloggar tycker man som tittare ofta om dem för att videobloggaren gör bort sig eller låter löjlig och jag vill inte göra mig själv till åtlöje.

läser din familj (mamma pappa syskon) eller släktingar din blogg? vad tycker de om den, och hur "berättade" du om den? kram

Yes, min mamma läser bloggen. Släktingar likaså. De har hittat den själv. Mamma har dock vetat om att jag bloggat hela tiden men inte börjat läsa den regelbundet förrän hennes arbetskollegor och släktingar börjat prata om den. Jag tror att de tycker att det är roligt att följa min vardag eftersom jag och mina släktingar inte ses så ofta då de inte bor i Stockholm. Men värt att veta är att jag skriver den här bloggen för tjejer i min ålder och intresset för mina galna utekvällar eller träningsdagar är kanhända inte detsamma för en 19åring som en 40+. Men jag tänker inte ändra min bloggs innehåll för att det ska se bättre ut inför mina vuxna läsare. Jag har inte tvingat någon att läsa min blogg. Sedan är jag väl inte heller någon spårad tjej som inte kan skriva meningsfulla inlägg. Kul att veta att det finns något för alla i min lilla blogg.. 

va du med blondinbella när hon blev våldtagen i italien? hur bra italienska pratar du? varför gillar du intalen så mkt? har du någon kopling till landet?

kram

Nej det var jag inte. Jag pratar grundläggande, förstår dock betydligt bättre. Hela min familj älskar Italien och jag har varit där väldigt mycket sedan barnsben. Jag har mycket vänner där och älskar maten, shoppingen, utelivet, människorna och det kulturella. När jag var 18 var jag även tillsammans med en italienare som bodde i Milano och tillbringade således mycket tid där. Mitt andra hem, helt klart.

vad kommer du studera i milano, hur länge och vad kostar det? kan du språket som talas? har du fått stipendium?

Jag kommer plugga italienska. Jag har anmält mig för intensivkurs i 2 månader men kommer defintivit förlänga det där nere. För 2 månader betalar jag ungefär 30 000 kr. Jag har dock valt att inte förlänga kursen ännu då jag i dagsläget inte vet om jag vill förlänga intensivkursen eller minska veckans lektioner en aning så jag får tid över till jobb också. Jag vill känna på hur allt känns där nere innan jag förlänger något. Kursen hålls helt på italienska så det får vi hoppas att jag kan ;) Jag har inte fått något stipendium.

Hej mandyyy :)
Vad har du för mål senare i livet? Vad ser du dig själv göra/arbeta som? Ska du läsa vidare på universitet, ska du söka nu till våren då och vad söker du?
Sen undrar jag en sak.. om någon som svikit dig, varit taskig eller liknande har du svårt att förlåta då? hur behandlar du den personen efter det?
Vad ska du göra i sommar? :-) om du är hemma från italien då!
Puss o kram

Jag ska plugga juridik på Uppsala universitet. Vad jag kommer syssla med inom juridiken kommer jag nog inte bestämma mig för förrän jag gått utbildningen och fått mer insikt i den juridiska världen och vad som intresserar mig mest. Jag kommer söka till hösten, men risken.. eller chansen.. finns att jag väntar till våren. Men det beror på hur bra jag trivs i Italien. Kommer jag in till hösten kommer jag dock inte tacka nej.

Jag har väldigt svårt att förlåta personer som svikit mig. Jag är medveten om mitt egna värde och väldigt duktig på att säga ifrån så fort någon behandlar mig dåligt. Jag tror att det är väldigt svårt att sätta sig på mig då jag inte tolererar vad som helst. Förlåter jag någon ska denne ha kämpat för det och helhjärtat bet tom ursäkt.

Som det ser ut nu kommer jag vara på den italienska rivieran under sommaren. Måste passa på att utnyttja mina italienskakunskaper till fullo när jag läst så många månader i Milano innan. En sväng till Michaela på franska rivieran där hon då pluggar samma sak som mig fast i Nice blir det givetvis också.


Uppskattar dina träningstips :) Det är såhär att mitt nyårslöfte blev att träna hemma varje dag typ situps och såna grejer och jag har hållt det rätt bra. Bara det att det inte verkar ge resultat (än) och istället har jag fått en PUT-mage, en liten bulle! Beror det på att jag tränar fel, eller för att jag äter så mycket skräpmat? Är ganska smal i övrigt.. Hur lång tid tar det innan man ser resultat?

Du får inte en put-mage för att du tränar fel utan det är självklart för att du äter så mycket skräpmat. Skippa skräpmaten och fortsätt med träningen hemma så ska du se att magen blir platt och fin så småningom. Värt att veta är att dina hemmaövningar inte förbränner fett på magen utan bygger bara muskler. Så äter du då mycket skräpmat är det fett blandat med muskler som lägger sig på magen. Börja istället träna mer kondition, dra ner på skräpmaten och fortsätt med hemmaövningarna så kommer du märka stora resultat!


Träffar du någon för tillfället? Kille alltså..

Ja, det gör jag.

när förlora du osk?

Se ovan.

vad tkr du om blondinbella?

Det var min bästa vän en gång i tiden. Idag är vi som främlingar. Jag har ingenting att säga om henne för jag känner henne inte längre. Men jag beundrar henne för hennes drivkraft och unnar henne hennes enorma framgångar!

du säger att dina föräldrar e stränga och konsevativa, på vilket sätt förutom betyg? jag menar du e ute och illar fem på morgonen och slaggar över hos andra killar osv.. elr?

För att svara svart på vitt lever vi på 2000-talet, vi bor i Sverige och jag fyller 20 år i år, dvs är jag vuxen. Mina föräldrar lever inte mitt liv och de kan inte låsa in mig hemma för att jag inte ska leva livet. De tycker inte om allt jag gör men de kan inte hindra mig från att begå mina egna misstag heller. Men det faktum att de hämtar mig varje utekväll som jag inte delar taxi hem med någon kompis som bor i närheten säger nog ganska mycket om deras sätt att se efter mig och hålla koll på mig. De är världens bästa men väldigt hårda med vad jag får och inte får göra. Jag fick inte åka utomlands själv med någon kompis förrän jag skulle fylla 19.

hur "behandlas" du på stureplan? :) får du gå före i kön, blir du bjuden osv? får du mycket
uppmärksamhet från killar osv?

Jag fullkomligt hatar sådana här frågor. Men för att svara på dina tre frågor: Ja, ja och ja.

vilka bloggar läser du?

Jag läser mina vänners bloggar, Kenzas, Dollyblonds och Linn Asplunds. Sedan kan jag gå in och kika lite på andra när jag inte har något bättre för mig.

hur ser din ideal kille ut? vem är snyggaste kändisen (av manligt kön)?

Jättesvårt! Jag har nämligen haft rätt olika killar utseendemässigt.. men när jag skypade med Carro igår sa hon att hon & paulina gått runt på stan i barcelona och då och då sett En typisk Amanda-kille som de kallar det. Vad det är, är en kille med ett riktigt modellutseende, starka drag och farlig blick. Jag är väldigt svag för modeller. Annars är det alltid det halvlånga backslicket med lite lockar i nacken, en vältränad kropp. Ett fint ansikte är det absolut viktigaste utseendemässigt.

vad hade du för snitt betyg i gymnasiet?

Ett par VGn och resten MVG.

vad ska du söka för linje på universitetet? och vart?

Juristlinjen på Uppsala universitet.

vad har du för relation till J. Owe? han är skit snygg! har ni varit mer än vänner? :-)
Puss

Haha, i dagsläget är vi vänner och ibland jobbar jag för honom på Magenta. Vad vi haft för relation tidigare har dock varit lite mer invecklat..

Vad hände med alexander?

Det tog slut av olika anledningar. Efter min Milanoresa i somras rättare sagt. Men det var ett bra beslut då vi hade en alldeles för stormig relation, även om det var jävligt mycket fina känslor inblandade. Idag hörs vi som vänner vilket är skitkul!

Flörtar du mycket på krogen?

Jag får ofta höra att jag är jävligt flörtig men det är absolut ingenting jag tänker på. Det är ytterst sällan jag flörtar medvetet. Killar som flörtar går feeetbort. Lite nonchalant intresserad ska han vara, i alla fall i början. Då väcker man mitt intresse.

Putar du medvetet på dina biler eller har du en sån hållning ?

Putar? Menar du min baksida är det så jag ser ut. Jävligt utstickande rumpa och mycket svank. Min balettlärare fullkomligt hatade det! Håll in rumpan Amanda!!! Helt omöjligt ska jag säga er. Men jag klagar förvisso inte..

hej, vad är du mindre nöjd med utseendemässigt? och vilken nattklubb runt stureplan hatar du?

Varför ska man fokusera på det man är mindre nöjd med? Det dummaste man kan göra är dessutom att låta andra veta vad man är mindre nöjd med. Det är ofta saker ingen annan tänker på förutom en själv. Jag är nöjd med allt då varenda liten del av mig gör mig till den jag är. Enligt mig tar man bort det karaktäristiska för varje individ genom att skönhetsoperera sig.

Det finns ingen nattklubb som jag hatar.

vem betalar din italien resa? har du det bara "gott ställt" eller måste du tjäna ihop egna pengar?
du har så bra hud! vad använder du för hudprodukter? rengöring/smink? :-)
äter du godis, chips o skräpmat?

Jag betalar en del och mina föräldrar hjälper mig väldigt mycket. Jag jobbar ju inte jättemycket som ni vet (endast 2 dagar i veckan just nu) och jag får inte ihop så mycket pengar på endast 2 dagars jobb i veckan. Men sen gör jag ju en del jobb för olika nattklubbar där jag får betalt och så har jag gått visningar där lönen motsvarat en månadslön för mig.

Åh tack! Jag är världens sämsta på både smink och rengöring. Tvättar ansiktet med vanlig tvål och mitt smink är nog inte det mest gynnsamma för huden. Har aldrig haft några problem med min hy och har därför blivit bortskämd med att jag inte behöver lägga varken tid eller produkter på den.

Ja, men väldigt sällan.

Har du varit ute någon annanstans är Stureplan?

... Nej jag har ju inte det. Jag känner mig helt enkelt hemma där.

Är det viktigt för dig vad din framtida pojkvän har för jobb/utbildning och bakgrund?

Bakgrunden är mindre viktig, om det inte är något extremt som kan komma att vara en begränsning för förhållandet. Jobb/utbildning tycker jag dock är väldigt viktigt. Inte minst för att det ofta säger mycket om killen i sig och hans mål & ambitioner.

 Hur känner du "knappen" från NRJ? =)

Bra fråga. Tror han raggat upp mig på facebook och sen har vi setts ute en del, haha! ;)

Kommentarer
Postat av: tilda

hej amanda.



har läst din blogg ett tag nu och har reagerat på några saker. för det första rekomenderar du framförallt konditionsträning för dom som vill gå ner i vikt/bli mindre. du säger även (som svar på en utav frågorna ovan) att av styrketräning bränner man inte fett, man bygger endast muskler. jag håller inte riktigt med dig... om man ökar sin muskelmassa ökar samtidigt förbränningen. det går nämligen mycket energi till musklerna.

för att gå ner i vikt och tighta till sig så är det väldigt viktigt med styrketräning då muskler tar mycket mindre plats än fett, 1kg muskler tar ca en tredjedel så mycket plats som 1kf fett. så har du tillexempel mycket fett insida lår (som de flesta har) kan du altså träna musklerna runt detta område med väldigt tungt motstånd. du kommer altså INTE att bli större då musklerna tar mindre plats än fettet.



hoppas att du snart mår bättre :)

Tilda

2010-02-02 @ 18:20:23
Postat av: MANDY

Det jag främst skrivit är att man inte kan punktförbränna fett genom styrketräning. Absolut vet jag att muskler tar mindre plats än fett, men vad tjejerna ofta ber om råd gällande är att de vill ha slankare ben exempelvis. Visst kommer benen bli slankare än de var innan genom att träna dem med hårt motstånd, men de kommer INTE uppnå den riktiga slankheten genom att träna med hårt motstånd. Slankare än innan kommer de bli, men benen kommer se muskulösa ut vilket är något mina läsare ofta inte har som mål.

2010-02-02 @ 18:33:10
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Sara

tack för alla svaren :-)! du är verkligen en grym förebild!

2010-02-02 @ 21:43:22
Postat av: Anonym

du svarade ju inte på alla...........

2010-02-04 @ 01:05:47
Postat av: Mandy

Jag kopierade frågorna rakt av från kommentarsfältet till frågestundsinlägget och har svarat på varenda en. Är det någon fråga du förväntat dig svar på kan du väl skriva den i en kommentar.

2010-02-04 @ 01:33:02
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Anonym

ok va snällt, beundrar dig verkligen!



jag undrar vilken som är den perfekta klädstilen på din kille? och frisyr! gärna bilder



sen vad du har för favvisunderkläder! gärna bilder där också (behöver ju inte vara på dina privata haha men..)



sen hoppas jag du använder magtröja oftare! så fin i det :) kram

2010-02-04 @ 22:10:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0