Står på jobbet..

Hej på er!

Står på jobbet nu och jobbar till stängning. Gårdagen var otroligt mysig med V.. brukar i och för sig inte kunna bli annat. Trots att jag är en liten partypingla ut i fingerspetsarna är det få saker som slår en myskväll med någon man tycker om. Mindre kul var det att ta sig upp ur den varma sängen imorse. Men men, nu står jag här hyffsat pigg och glad i alla fall.

Ikväll vankas det utgång med tjejerna. Riktigt taggad för det faktiskt! Idag är det 2 veckor kvar tills jag åker. Jag lovar att det kommer kännas som att jag knäppt med fingrarna och så har de två veckorna gått. Men med det här vädret gör det inte så mycket. Känns ju som att hela mars blir en vintermånad i år. K U L.. för er ;)

Gotta go!

Psst! MY SHOW - Gaby gör mig verkligen pigg, glad, taggad.. ja allt det där så fort jag hört första refrängen. Hörde den i bilen påväg hit och vips var jag superpigg med ens! Så nice att jag lärt mina tjejer att tycka om den också. (Läs: De har inte haft något val). Blir med andra ord mycket My show på förfesterna om jag får bestämma ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0