Pirr pirr pirr

Sitter med kalendern i högsta hugg och lägger upp veckans alla miljoner grejer jag måste hinna med. Jag har helt lagt ner "Jag måste hinna träffa henne och henne.. och just det henne också eftersom vi inte setts på flera månader." Har vi inte setts på så länge är det ingen mening att vi ska göra det nu heller bara för att jag ska flytta utomlands. Då lägger jag hellre min tid på de människor omkring mig som hör av sig regelbundet och vill ses. Det krävs liksom inte en flytt för att vi ska få tid till att ses.

Sedan är det läkarbesök, grejer som måste inhandlas, sista jobbdagarna, planering inför min avskedsfest på Magenta på fredag som kommer bli super och så vill jag samla mina närmsta för en middag innan. Lördagen sen kommer endast bestå av mys med min familj. Lugnt och sansat. Annars får jag nog panik, haha.. Konstiga känslor inom mig nu kan jag lova. Vill helst bara att veckan ska gå så jag kan pusta ut och börja leva sansat igen.

Bloggen kommer som sagt förändras en hel del också. Bloggdesignen kommer bli mer vårig och det är min vistelse i Milano som kommer stå i fokus, vilket jag tror kommer bli väldigt roligt för er då ni får följa mig på klubbarna, shoppingrundorna, studier och jobb där nere. Kanske inspirerar jag er till att göra detsamma en vacker dag? Mycket bilder, mycket Milano och mycket värme. Längtar så efter att gå omkring i solglasögon och heels med öppen tå.

Träningsinlägg, läsvärda inlägg, skönhetsråd och dylikt kommer självklart fortsätta i vanlig ordning. Men mina vardagsbetraktelser kommer som ni förstår bli väldigt annorlunda. Det blir helt enkelt en resa vi gör tillsammans, som kan komma att sluta precis hur som helst.


Kommentarer
Postat av: Emma

Det ska bli kul att följa dig från Milano!

2010-03-01 @ 10:33:16
Postat av: Julie

För engångsskull är jag ledig på lördag, då ska t.o.m jag vara med och fira ditt avsked på fredag stumpan! <3 ;)

2010-03-01 @ 10:33:23
URL: http://yousnoozeyoulose.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0