Har gjort min egen parfym idag!

Vid 10 imorse hade jag som sagt tid på en salong på Karlaplan där jag fått i present att lära mig mer om dofter och sedan skapa min egen parfym utefter vilka dofter som tilltalar mig. Det var verkligen supersvårt men himla intressant. Jag tycker inte om för starka eller kryddiga dofter utan dofter som är svagare av vanilj och blomma tilltalar mig extremt.

Sedan flera år tillbaka har jag endast använt Euphoria Calvin klein som luktar vanilj. Det är utan tvekan min signaturdoft och jag vet inte hur många gånger på en kväll jag brukar få komplimanger för den. Underbar doft! Så det jag ville var att skapa en doft av vanilj men som är inlindad i en doft av blommor. Jag var länge lite frustrerad för jag lyckades aldrig få fram det jag ville ha. Men så helt plötsligt lyckades jag ta bort just den doft som tog över vaniljen för mycket och den blev helt perfekt. Så nu finns "receptet" sparat och jag kan använda mig av min egna parfym så länge jag lever. Awesome!

Sedan mötte jag upp en tjejkompis Chris för lite ärenden och nu är jag hemma. Mår riktigt ruttet då jag har en hemsk huvudvärk men jag ska lägga mig och vila ett tag och hoppas att det blir bättre. Känner mig inte helt hundra för middagen på White room ikväll kan jag medge.. Inte minst då jag jobbar hela dagen imorgon. Lutar åt en lugn kväll med V istället..


Kommentarer
Postat av: Petra

Hejsan



Det är så att jag undrar en sak, du dejtar ju en kille som kallas här i bloggen för "V"/prinsen. Vad jag förstått så är det ofta så att ni är hemma hos honom när ni träffas, och inte hemma hos dig. Det jag ville komma till är att, om ni mest är hemma hos honom så står ju han för all mat/dricka eftersom ni är hos honom. Betalar du honom då ibland för maten, eller hur löser ni det? Kan tyckas vara en töntig fråga men jag har själv varit i situationen där killen hade lägenhet & jag har ingen (därav inte aktuellt att dra hem honom till mig). Då kände, i alla fall jag, ett litet dåligt samvete för att han alltid får stå för dricka och mat. Hur löser man egentligen det på ett bra sätt?

Jag hoppas du hinner svara! :)



Mvh Petra

2010-02-19 @ 19:34:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0