Dag 4

Hej fina ni!

Idag känner jag att min kropp börjar svara på antibiotikan vilket är en väldigt tillfredsställande känsla. Dock är det nog en del dagar kvar innan jag kan klara mig utan smärtstillande, vilket är mindre bra. Men hey, det går framåt!

Det är fjärde dagen jag bara ligger hemma utan att knappt kunna lämna sängen. Jag tänkte därför unna mig lite sällskap av en viss sötnos som ska få ta hand om mig lite. Efter 4 dagars stirrande i taket (typ) ska det bli jävligt nice med lite ny energi och närhet.

Framför allt ska det bli skönt att byta ut sjuk-kläderna till något mer tilldragande. Kanske orkar jag till och med sminka mig lite. Well, time will tell. Har ännu inte vågat lämna sängen.. Varje gång jag gör det snurrar det nämligen värre än en heldag på Grönalund. Men det har väl sin charm också, antar jag.

På återseende!

Kommentarer
Postat av: SNÄLLA SVARA

Du skriver att du tränar igenom hela kroppen nästan varje dag, Kan inte du göra en lista på alla hemövningar som du gör regelbundet per dag?



Kraam =)

2010-02-04 @ 23:13:44
Postat av: SNÄLLA SVARA

Hej du skriver att du tränar igenom varenda muskel (hela kroppen) nästan varje dag, kan inte du göra en lista på alla hemövningar som du brukar göra regelbundet per dag? alltså dom som är ett måste typ =)



Jätte fin kropp har du =)

2010-02-04 @ 23:16:46
Postat av: Anonym

Du verkar kunna himlans mycket om träning, vad har du för tips när man börjar med konditionsträning, och vad kan man göra såhär års när det inte är så enkelt att gå ut och springa?

2010-02-05 @ 15:14:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0