Blombud och omnämnd på NRJ

I söndags natt inträffade något jag aldrig varit med om tidigare. Jag kunde inte åka tillbaka till V utan gick istället och lade mig väldigt tidigt då jag helt plötsligt började må läskigt dåligt. 15 timmar (!!) senare vaknade jag med en spräckt trumhinna, smärtor i vänster öra som inte kunde liknas vid någon smärta jag upplevt tidigare, 40 graders feber och en kudde som var helt brun av allt var som runnit ut från örat.

Nu kom jag precis hem från min öron-näsa-hals doktor som jag haft sedan barnsben. Jag är nämligen ett typiskt öronbarn och har haft hål på trumhinnan förut. Såhär illa däran sa han att han dock aldrig har sett en trumhinna förut och han tror inte att antibiotika kommer räcka, vilket innebär att en operation krävs. Kul va? Fyfan vad nedstämd jag är just nu. Min natt inatt har varit det värsta jag varit med om någonsin. Låg och skakade i 40 graders feber, jag kunde höra min egna puls i mitt öra som pulserade och var så vidrigt smärtsamt och halsen var helt uppsvullen. Desto gladare blev jag dock imorse då jag vaknade till att det ringde på dörren och de kom med blombud från finaste V.

Jag ska försöka få ork till att svara på era frågor under dagen. Tills dess kan ni fortsätta ställa frågor till inlägget under. Svaren kommer upp senast ikväll.


Blombud från V.

Update: Var det någon som lyssnade på Knappen&Hakim imorse? Markus (Knappen) hörde precis av sig och sa att jag blev omnämnd i deras radioshow och så skickade han med en länk. Han har nämligen bjudit med mig på Grease förhandsvisning idag, men eftersom jag fick öroninflammation så fick jag avboka det. Imorse pratade de då om "världens snyggaste tjej" (Markus citerat) som han bjudit med varpå Hakim säger att min öroninflammation bara är en bortförklaring för att jag inte vill följa med. Haha, ganska roligt faktiskt. Dock är jag ju supersjuk vilket Markus är väl medveten om nu. Så söta de där pojkarna!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Stackare! Hade ofta öroninflamation när jag var yngre och vet hur ont det gör!! Får verkligen hoppas du kryar på dig!

2010-02-02 @ 13:36:36
Postat av: Anna

Oh, stackars dig!!! Hoppas du blir bättre snart!!!

2010-02-02 @ 15:37:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0