Blir blond och fin imorgon!

Wiie nu blev jag genast lite piggare! Fick lite panik för en stund sedan då jag insåg att jag inte kommer kunna slinga mitt hår på väldigt länge om jag inte gör det nu innan jag åker. Skulle nog aldrig våga göra det i Milano med risk för missförstånd och dylikt.

Alltså ringde jag min frisör jag gått till i några år nu. Den enda som alltid gör mig nöjd till 110%. Hon är dock alltid förbokad minst en månad framåt men jag gjorde ett försök i alla fall. Som jag trodde skulle hon inte ha tid förrän veckan då jag redan flyttat till Milano. Men eftersom hon är så snäll bokade hon in mig på en tid imorgon bitti kl 10 då hon egentligen hade en annan kund. How sweet? (Mot mig i alla fall, hehe..)

Så nu ska jag äntligen få bli blond och fin igen. Vill dock inte klippa något alls för nu sparar jag ut till midjelångt hår. Well, nästan så långt i alla fall :) Sen så fort jag blir lite bättre ska jag sola solarium ett par gånger så jag får tillbaka en fin grundfärg. Inte solat på hela 2010. Det är ju rätt bra jobbat faktiskt..


Blonda och fina flickor efter lyckad slingning :)

Kommentarer
Postat av: Lisaa

Fin bild :)

2010-02-22 @ 14:02:07
URL: http://bloggarelizzie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0