Lista snodd från Linn

Du heter: Amanda Linnea Bergman

Smeknamn: Mandy, Manda, Mandis

Låt som när du är ledsen sörjer till? Kent, lyssnar på Kent i alla sinneslag men då jag är ledsen är de som bäst.

Beroende av: Närhet och träning

Vad tror folk om dig? Jag får väldigt ofta höra att jag överraskar människor med att inte vara som de trodde att jag skulle vara. Jag brukar alltid fråga varför och får då svaret att många inte trodde att jag skulle vara så jordnära och framför allt smart. Tråkigt att folk inte får det intrycket vid första intrycket, men å andra sidan är det roligt att få överraska människor positivt. Man kan vara både ytlig & se bra ut samtidigt som man är begåvad och har förmågan att tänka längre än näsan räcker.

Stämmer det? Som skrivet ovan: ofta stämmer det som folk tror inte det minsta.

Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon och min rumpa om jag ska säga specifika kroppsdelar. Personlighetsmässigt att jag är så positiv jämt.

Hur imponerar man på dig? Omedveten självsäkerhet och höga ambitioner.

Brukar du skratta för dig själv? Varje dag.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? ..."Cannot help thinking of you all the time, you make me nuts.. Seriously.. fucker."

Var bor du? Milano

Trivs du där? OM jag gör!

Har du haft sex idag: Nej.

Hur svarar du i mobilen: Hallå

Vem ringde du senast?: Diogo

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: "I'll pick you up in half an hour"

Antal timmar sömn inatt: Alldeles för få, kom hem vid halv sex imorse.

Sov du ensam: Inatt, ja.

Brukar du komma i tid: Jag är stans största tidsoptimist, tyvärr. Men då det gäller väldigt viktiga händelser så som flyg, provtillfällen, jobb och dylikt är jag alltid i god tid.

Hur känner du dig nu: Jag känner milt sagt att jag lever, efter gårdagen.

Vanligaste färg på dina kläder: Väldigt olika. Jag har inte bara en färg jag ofta klär mig i.

Vad tycker du om fötter: Inget fan av dem.

Vad saknar du: Min familj och mina vänner. Aldrig varit ifrån dem så mycket som under det här halvåret.

Hade du en bra kväll igår: Den var helt sjuuukt bra!

Favorit dryck på morgonen: Juice!

När brukar du oftast gå och lägga dig: Väldigt olika.

Är du blyg?: Inte alls, väldigt social. Men jag är väldigt bra på att känna av situationer. Jag pratar inte sönder människor som är ett släktdrag (dock väldigt charmigt sådant) i min familj.

Sysslar du med någon idrott: Många! Här i Milano är det bara gym i träningsväg. Men jag är dansare sedan barnsben, dansat 5 ggr i veckan så länge jag kan minnas. Dessutom rider jag och har tävlat i dressyr innan jag flyttade till Milano.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, kärlek är något som växer fram. Men jag tror på stark attraktion vid första ögonkastet.

Har du spytt offentligt: Aldrig. Har peppar peppar inte spytt sedan jag var 4 år och spydde ner vårt badrum.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Det som alla andra skulle göra :) Förutom det skulle jag även försöka minnas hur man som kille tänker i situationer då tjejer alltid krånglar till det och endast gör det jobbigt för sig själva. Killar är ofta så mycket bättre på att handskas med jobbiga relationssituationer än vad vi tjejer är.

Är du nöjd med ditt liv: Kan nog inte vara mycket nöjdare. En underbar känsla.

Är du bortskämd: Tyvärr är jag väldigt bortskämd och har alltid varit. Och tyvärr är det något mina nära ofta påpekar att det märks att jag är van vid att få allt jag pekar på. Jag har alltid varit mina föräldrars lilla prinsessa som de vill skämma bort till tusen, och de har fortsatt nu även när jag kommit upp lite i åldern. (Fan vad hemskt det där var att skriva btw..) Men jag är även otroligt bortskämd på kärlek. I min familj är det väldigt mycket passion och kärlek. Givetvis blir det då också en del bråk, men det är det värt då vi dagligen säger hur mycket vi älskar varandra. Det finns inga jag skrattar och gråter med som min familj.

Vad gör du i morgon: Imorgon bitti landar min fina vän Rebecka på italiensk mark och jag ska visa henne Milano från sin bästa sida. Sedan på tisdag sticker vi till vackra Sardinien.

Vad är det värsta du vet?: Att se någon i min familj må dåligt. Jag älskar dem mer än livet självt.

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Jag har alltid haft väldigt mycket kompisar och ett stort kontaktnät. Vänner är något jag, precis som alla andra, är mycket petigare med och det är några helt fantastiska vänner jag fått äran att ha i mitt liv. Sedan jag flyttade till Italien ser jag verkligen vilka som är mina riktiga vänner. De som hör av sig lika mycket nu, som när jag bodde hemma. Det är en ära att få ha dem i mitt liv.

Vad är det finaste du fått?: På min student, efter presentöppningen, kommer min pappa in i rummet med en ask och med tårar i ögonen säger att min farmor, som gick bort när jag var liten, precis innan sin död gav min pappa sin favoritring och sa till honom att den ska han ge till mig på min studentdag. Inte ett öga var torrt då jag satte den på fingret och jag själv grät som ett litet barn. Jag har så smala fingrar och hittar sällan någon som passar. Denna sitter helt perfekt och jag bär den varje dag. Aldrig har jag fått en finare present.

En speciell dag du minns: Min student. Den var magisk.

Du samlar på: Skor.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma eller pappa. Annars Ebba.

När grät du senast: Då mina föräldrar åkte härifrån.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Skämma bort min familj så som de skämmer bort mig.

Vill du gifta dig: Ja. Jag vill ha ett sagobröllop i kyrka. Traditionellt och pampigt.

Vill du ha barn: Ja. Jag vill ha små söta vithåriga barn som ser ut som mig när jag var liten. Det får dock vänta några år, haha.

Är du musikalisk?: Inte för fem öre. Jag brukar säga att jag fick all förmåga att dansa och röra mig, men det musikaliska gick till min bror istället.

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten och därefter en kall cocacola.

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja, de har varit gifta i över 30 år.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Det har absolut hänt. Vidrigt är det.

Biter du på naglarna: Har aldrig gjort.

  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0