Another night out

Gårdagen var som sagt grym. Jag har legat helt deckad hela dagen idag. Sovit, vilat och varit lite halv-vaken om vartannat. Sov bort 35 grader och strålande sol. Men men, det var det faktiskt värt. Igår var en sådan kväll som jag inte ville skulle ta slut. Jag har börjat umgås med ett stort brasilianskt gäng och tjejerna är helt fantastiska. Sådana livsnjutare och så otroligt ödmjuka. Underbart!

Så idag då. Jag har legat som en zombie hela dagen och inte ens förmått mig att svara då det ringt. Men så vid sjutiden började det ringa från gänget jag var ute med igår och hur otroligt det än var, med tanke på mitt tillstånd, gick jag med på en aperitivo för att inte låta hela dagen gå till spillo. I början kunde jag inte ens titta på alkohol utan kände bara hur det vände sig i magen. Men vem tror ni inte satte igång ett shotrace en timme senare? Nåja, jag mår prima nu i alla fall och kände att jag kunde unna mig en tvådagars då jag dricker så sällan.



Kommentarer
Postat av: Sussi

Hej :)

Jag har läst din blogg i några månader nu och jag tycker den är jättebra :) Jag älskar dina lite djupare inlägg, och träningsinläggen är också grymma! Så mer av sånt ;D

Jag har tänkt på en sak, (hur säger man detta utan att det låter konstigt?) jag skulle vilja se dig sminkad utan mörk kajal eller mascara på underfransarna. Jag är också jätteblond och har ljusa ögon och jag upplever det lätt att jag ser lite "arg" ut när jag sminkar runt hela ögat, men sminkar jag bara på överlocket, eller satsar på bara naturliga eller ljusa färger på skuggorna ser jag genast lite snällare ut.. Haha, alltså, jag upplever det lite så på dig med. Ta nu inte detta som kritik! För det är det inte alls, du är vacker som få! Vore bara ett kul experiment. Kramar!

2010-08-02 @ 15:08:39
Postat av: anna

hur dansar man bäst på klubben? ngt favorit move? ;D

2010-08-03 @ 16:03:25
Postat av: anni

inge elakat men du tycker inte den klänningen du har på dig på bilden är lite väl kort? du ser ju lixom bra ut. varför gå med den kortaste klänningen och svanka allt vad du kan?

2010-08-03 @ 19:03:01
Postat av: Felizia Höök

din blogg är jättebra =)

2010-08-10 @ 18:16:08
URL: http://feliziahooks.blogg.se/
Postat av: Anonym

vad har hänt med bloggandet:)

2010-08-11 @ 12:14:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0