Mysig dag med mio fratello!

Jag och Jocke kom precis hem från en låång dag på stan. Imorse var han så duktig så och följde med mig till skolan redan till kl 9, i och med att vår städerska skulle komma tidigt imorse. Efter skolan lunchade vi och sedan började hans shoppingrunda. Jag brukar kalla mig för shopaholic men det är ingenting mot vad denna karl är. Det är bara de mest fancy butiker som gäller och där inhandlas den ena designervaran efter den andra. Således behandlas han som världens prins i varje butik. Riktigt kul att se och kul för honom, hehe.

Nu ska vi vila lite. Ikväll har vi en rad alternativ framför oss men i dagsläget vet vi inte riktigt vad som lockar mest. Upp tidigt imorgon dessutom då jag får lite kvinnligt besök från Stoccolma. Nåväl. Vi får se vad som sker. Men antingen Armani, Nombra de vin eller ett nyöppnat ställe som skulle ha premiär ikväll om jag förstod det hela rätt. Vi får se, vi får se.

Tills vidare bjuder jag på lite härliga bilder från dagen.


























Kommentarer
Postat av: Anonym

Vet du några bra italienska radiostationer som är motsvarigheten till typ nrj, voice, rix fm och lugna favoriter som man kan lyssna på, på internet?

2010-04-14 @ 22:12:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0