Temperaturen stiger..

Hej mina prinsar och prinsessor!

Ojoj vilken dag det blev!.. Mötte upp lilla Andrea för lunch efter skolan. Sen åkte jag hem och sov en timme för jag var helt förstörd bokstavligt talat. Bilderna nedan är för övrigt tagna på pricken typ då jag precis vaknat. Var tvungen att lägga upp dem då man minst sagt ser hur nyvaken jag är, haha.

Hur som helst skyndade vi ut i den 30-gradiga (!) värmen för en lång deffwalk i stora parco sempione. Efter en timme lade vi oss i gräset för att sola lite varpå, ni vet när man känner sig så svettig och äcklig så man verkligen inte vill träffa någon man känner, får vi syn på en av Andreas killkompisar som är påväg emot oss. Så vi slog oss ner och tittade på när han och hans vänner spelade volleyboll..

Innan vi vet ordet av kommer min modellkompis Federico till grabbarna. Alla känner verkligen alla här. Och inom kort ser jag Carlos som jag i dagsläget inte har superbra kontakt med komma.. Allt på samma gång! Tydligen är det en samlingsplats för de manliga modellerna här nere. Så nu vet ni det tjejer. Det var en fin syn vill jag lova. Riktigt synd att jag glömde kameran..

Nu ska jag strax hoppa in i duschen, men först lite övningar här hemma. Dafne som har lite tjejkompisar över kommer tro att jag är galen, haha. Hur som helst är jag bjuden på middag senare. Blir mysigt!

Här får ni lite bilder på en nyvaken Amanda innan deffwalken idag..



Är typ dubbelt så brun mot de här bilderna ovan nu. Så sjukt stark sol här nu. Dafne skrek ut "my god Amanda, you are a negro" på sin söta dialekt när jag kom hem nyss. Det är onekligen ett superpigment jag fötts med. Men jag gillar't!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0