Parco Sempione

Nu när värmen har kommit till Milano slår jag två flugor i en smäll om dagarna. Plugg och solande om vartannat. Allt går verkligen så otroligt mycket lättare bara det är lite sol och blå himmel. Man kräver inte mycket som svensk egentligen. Nåja, nu ska jag plugga vidare.



Vill skänka en liten kärlektanke till min bror och Emelie som just nu sitter på en buss 30 timmar framöver (med start imorse) hem till Sverige igen. Jag hoppas att de inte lider allt för mycket. Av min brors sms att döma verkar det dock gå väldigt bra. :)

Btw!
My goood vilka turturduvor som låg bredvid mig och Andrea i parken idag. Jag kan säga såhär. De hade milt sagt sex med kläderna på helt öppet. Jag blir alltid lite generad i sådana situationer för man vill liksom inte titta men ändå går blicken dit automatiskt typ, och så känns det som att man är där och stör när man i själva verket är på en public area. Sjukt jobbigt!


Kommentarer
Postat av: Monica

Hej

Jag hittade till din blogg genom en sökning på google Milano + blogg :)

Du är jätttesöt och det är kul att följa ditt liv där nere. Jag undrar hur du bor? Har du lyckats få tag i lägenhet? Är det lätt att få lägenhet i Milano? Eller är det skolan som ordnat boende? Uppskattar svar då jag funderar att flytta dit jag med.



Tack



//Monica

2010-04-20 @ 12:22:35
Postat av: Emelie

Kärlekstanke tillbaka. Tack min fina för allt ;) Nu är vi äntligen framme i SWE.

2010-04-20 @ 16:44:13
URL: http://lifestylebyemelie.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0