Ho preso il voto più alto all'esame :)

Hej hej!..

Idag är jag mycket gladare igen. Ni får inte missförstå mig. Jag älskar att vara här och har milt sagt aldrig varit så lycklig som under den här perioden i mitt liv. Men det är samtidigt så mycket nytt som händer hela tiden, man lär sig så mycket nytt om sig själv och så fort du får lite tid över till att tänka är man på bristningsgränsen till att gråta hysteriskt och skratta av lycka på samma gång. En sjuk känsla.

Hur som helst väntade en trevlig överraskning när jag kom till skolan idag. Tentorna var rättade och till min stora glädje såg jag att jag var den enda som fått högsta betyg på alla delar. Sedan var det många som tyvärr inte ens fick godkänt vilket alltid är skittråkigt för då måste de gå om en nivå och man går således inte i samma klass längre.

Sedan blev det lunch med Dafne, Lisa och Anna. Åkte därefter hem och sov ett bra tag då det inte blev så mycket sömn inatt. Dock blev det inte så farligt som jag trodde att det skulle bli inatt, utan efter ett samtal med min gamla flamma Alexander som ringde samt en annan väldigt fin människa mådde jag betydligt bättre.

Nu väntar jag på att Andrea ska känna att hon också mår bättre (fysiskt i det fallet dock) så vi kan planera kvällen. Jag är, ganska förståeligt, inte sugen på att stanna inne ikväll. Jag och mina tankar. Nej, ikväll vill jag dansa dansa dansa och dricka vatten ute. Bara ha en jävligt rolig, nykter kväll. De som är de roligaste! Alltid.

Puss på er så länge!

Kommentarer
Postat av: Anna

Måste bara få fråga.. varför dricker du alkohol om du alltid har roligare utan? (:

2010-04-25 @ 16:23:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0