Svar på kommentar

Har inte den där killen kommit från Milano?

Carlos hade en flygbiljett bokad till Stockholm igår. Och nu undrar säkert flera av er om han är här? Svaret är nej. Under de dagar som jag lärde känna Carlos i Milano föll jag successivt som en fura. Han var den där killen som man kunde se på stora affischer i Milano i Calvin Klein underkläder, och som med sin charm fick mig att bli sådär fnittrig och knäsvag som endast ett fåtal killar kan få en att bli.

Dock var det aldrig något som jag var beredd att bygga vidare på, utan jag och Carro levde livet med dessa modeller i en knapp vecka och var helt inställda på att det skulle ta slut lika snabbt som det började i samband med att vi skulle åka hem tillSverige igen. Ganska självklart så har vi behållit kontakten under tiden, inte minst då min flytt till Milano närmar sig med stormsteg. Men jag har haft ett förhållande med en kille som lever i en annan kultur, i ett annat land - och jag klarar det inte. I varje fall vågar jag inte försöka igen. De förvarningar som jag fick i början av mitt förhållande med Michael (för er nya läsare: han bodde i Italien), fick jag också bekräftat under förhållandets gång. Det blir för starka kulturkrockar.

Men så bokade Carlos flygbiljett hit för att hälsa på. Min tanke var först bubblande, men sedan började jag fundera lite kring exakt vilka hans förväntningar var. Men jag tänkte inte mer kring det, utan tänkte att jag kan träffa honom för att visa Stockholm. Men mer än så var överhuvudtaget inte intressant.

Carlos tankar var dock inte på den nivån som mina, utan han förväntade sig att få bo hemma hos mig. I samband med att han sa det fick jag panik och sa att det överhuvudtaget inte är aktuellt, vilket gjorde honom rasande. Mina föräldrar skulle aldrig tillåta det, och inte ens jag hade det intresset. Han kunde helt enkelt inte förstå varför jag inte bara kan säga till mina föräldrar att en vän från Brasilien kommer så är det därefter inga problem. Ett utlåtande som fick mig att bli än mer skeptisk. Det är nämligen så långt borta från det som jag är van vid som det går att komma.

Hur som helst valde han efter detta att inte komma, till min stora lättnad. Han vill byta ut sin resa hit, till en resa för mig till Milano för att hälsa på honom. Men min lilla flirt med Carlos var något roligt och spännande under den knappa veckan som jag och Carro tillbringade i Milano, men mer än så är inte intressant från min sida. Är det något jag har lärt mig så är det att man ska låta en semesterflirt vara just en semesterflirt.

Kommentarer
Postat av: hehe

Haha,du är så jävla underhållande. Tack för att du finns

2009-10-15 @ 22:08:03
Postat av: Anonym

kan du nämna ngn kulturkrock som blev jobbig? :)

2009-10-15 @ 22:16:40
Postat av: Amanda

ärligt, det gillar vi!

2009-10-16 @ 13:22:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0