Sola

Kom precis hem från en långpromenad i det fantastiska vädret. Dessförinnan var jag på det grymma solariet vid mig och solade. Det var hela 2 månader sedan sist. Förut solade jag i alla fall varannan vecka konstant. men jag är så rädd för att få rynkor så det är helt enkelt inte värt att sola så ofta. Men en gång i månaden/varannan månad är helt lagom för mig. Jag har turen att vara brun året om, så ett solarietillfälle för mig någon gång ibland gör mig sådär fräscht brun. Solariebränna har jag fått så sjukt svårt för nu på senare dagar.

Hur som helst måste jag bara poängtera vädret igen. Efter solningen tog jag på mig halsduk och min största kofta och knatade ner till vattnet vid mig. På hemvägen satte jag mig på en av bryggorna i den starka solen och bara njöt. Eros Ramazzotti i öronen och klarblå himmel. Ljuvligt!

Nu ska jag göra mig iordning medan jag väntar på mami! Vi ska fixa lite ärenden och därefter ska jag ta en långfika med min älskade Hanna som jag inte träffat på år och dar. Jag är sugen på en varm choklad, så det får det bli. Säsongens första!




Kommentarer
Postat av: Anonym

har inte den där killen kommit från milano:D?

2009-10-15 @ 18:11:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0