Shopping!

Jag slutade vid fyra idag och då mötte jag mamma i Täby för shopping till oss båda. Jag hittade en burberryjacka och lårhöga stövlar som jag ska titta mer på. Kanske önskar jag mig bara det till födelsedagen. Sedan köpte jag grymma snooortighta byxor som är lite lika lackbyxor men mycket snyggare material. Dessa ska man även ha som byxor. Man behöver alltså inte ha något över rumpan vilket jag alltid saknar då jag använder lackleggings.

Sedan så blev det en svart pälskrage som får vilken jacka eller tröja som helst att bli som ny. Svart pälskrage till en svart jacka blir riktigt nice! Sedan köpte jag nödvändigheter som mascara, strumpbyxor och nytt brunpuder.

Hela dagen har jag planerat att trotsa träningsvärken och gå ut och springa efter jobbet. Men med det det här vädret är det ju ingen höjdare. Inte ens en träningsnarkoman som jag går ut och springer i ösregn. Istället blir det middag med tända ljus nu, sedan en massa annat gott att äta till Top Model. Mys mys mys! Kanske blir det mysigt sällskap till kvällen.. känns som en sån dag idag då man bara vill ligga i en varm famn med en massa pussar :)



Fotograf: Armand Dommer
På fotografens begäran måste jag även tillägga att bilden är oretuscherad ;P

Kommentarer
Postat av: emma

åh vilken fin blogg!

Allt bra med dig?

2009-10-11 @ 18:42:09
URL: http://saveu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0