Roast på Berns

Är det något program som jag har en så kallad hatkärlek till är det utan tvekan Roast på Berns. Jag tycker alltid så synd om personerna som blir utsatta för dessa, visserligen rätt mediokra, skämt (läs: påhopp). Den enda som jag halvt om halvt njöt av att se utsatt (om man då bortser från skämten om misshandel och dylikt) var då Pernilla Wahlgren gästade programmet. Detta på grund av bilden denna kvinna lagt upp på sin blogg på mig och två vänner till mig, från stureplan.se en utekväll. I samband med det förlorade jag den ringa mängd respekt som jag hade kvar för henne.

Hur som helst gästade Bert Karlsson programmet ikväll och jag riktigt njöt av att se programmets gäst sopa banan med hela bunten. Petra Mede kunde överhuvudtaget inte ta kritik, och enligt min mening skämde hon ut sig totalt i samband med att hon hällde vatten över Bert - mer än en gång. Ska man roasta andra måste man kunna bli roastad själv. Så enkelt är det.

Jag tycker för övrigt att majoriteten av dessa så kallade skämt håller en skrämmande låg nivå. Har man endast en persons utseende som grund för att skämta, anser jag att man inte är det minsta kompetent till sitt val av yrke. Att säga hur ful någon är kan vem som helst göra. För att jag ska skratta och underhållas krävs det i varje fall lite mer djup än så i ett skämt. Go Bert!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0