Klädångest

Idag har det inte alls varit någon produktiv dag. Men jag skyller helt och hållet på vädret! I detta skitväder finns varken ork eller lust till att göra något annat än att ligga under täcket halva dagen. Hur som ska jag jobba imorgon. De ringde från jobbet idag och frågade om jag kan hoppa in, vilket jag självklart kan. Dock hade jag redan planerat en liten utgång ikväll med Saga. Första gången vi är ute tillsammans! Men vi har ändå tänkt köra nyktert och en kort variant så det blir nog inga problem. Skönt att få en mer produktiv söndag om inte annat..

Alltid denna klädångest. Ikväll skulle jag helst bara vilja sätta på mig en skön kofta och glida runt i. Men det känns inte riktigt aktuellt.. Saga ska jag egentligen vara hos halv nio, men det är ju bara att glömma. Tog en powernap förut vilket gjorde att jag hamnade grovt efter tidschemat. Men nu är jag pigg och glad i alla fall. Det är ju det viktigaste. Hoppas by the way på att kunna lägga upp en massa bilder från gårdagens förfest imorgon! Så glöm inte att kika in här då.

Hoppas att ni får en trevlig kväll. Hälsa gärna om ni ser mig ute. Jättekul när det kommer fram en läsare då och då och berömmer mig för bloggen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0