Jag kan inte gå !!!

Man tycker att jag borde kunna detta med träning och stretch eftersom det är en stooor del av mitt liv. Men mitt träningsryck igår var onekligen inte det bästa jag kunde göra, ur vissa perspektiv sett. Problemet med mig är nämligen att jag förväntar mig att jag ska kunna prestera lika bra nu, när jag tagit ett uppehåll från dansen fram till jul, som jag gjorde då jag dansade fem gånger i veckan. = I princip omöjligt.

.. Men inte för mig. Jag pressade, pressade och pressade igår. Ni behöver inte säga hur korkat det är cuz I know it is. Men jag kan inte stå ut med det faktum att jag inte är lika vig som jag var innan sommaren, så jag såg helt enkelt till att jag skulle kunna göra samma övningar som då jag är i toppform. Vilket jag kunde, men det har resulterat i att jag överhuvudtaget inte kan gå just nu. Benen gör ont ont ont och jag känner mig så förbannat dum. Tjänar gör man definitivt inte på det eftersom jag av erfarenhet vet att denna smärta lär sitta i ett tag nu. SUCK på mig alltså.

 

Bilderna är tagna innan sommaren, men såhär stod jag igårkväll när jag kände att jag legat och slappat för länge i soffan. Smart drag Amanda!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0