Ikväll kör vi ett tjugotal tjejer igen!!

Sofia fyller 20 år idag och självklart ska det firas! Först ska vi närmsta starta kvällen hos sötaste Frida med dryck och partystämningen på topp. Dessa tjejer är de underbaraste jag någonsin träffat. Alla är så otroligt snälla, ödmjuka och varma att man känner sig som hemma med dem från första stund. Bland tjejer kan det vara så mycket skitsnack bakom ryggen på varandra och konkurrens hit och dit, men sådant existerar helt enkelt inte i det här tjejgänget.

Därefter ska vi möta resterande partymänniskor för att bege oss till Grodan Sergel där en champagnebjudning hålls för vårt sällskap på ett femtiotal gäster. Jag har med mig mina bästa tjejer också vilket med all sannolikhet fulländar min kväll. Efter Grodan blir det nog en riktig runda skulle jag tro. Jag är taggad till tusen!

Det börjar bli tradition att dra ut ett tjugotal tjejer numera. I love it!









Man kan tro att man måste vara blondin för att hänga med oss.. hehe



Kommentarer
Postat av: den galna mamman

hejsan första gången jag gör ett besök på din blogg, jag fastnade en bra stund för du skriver bra och din blogg är mycket fräsch och fin, hoppas du får en mycket fin kväll och behöver du ett gapskratt är det bara att besöka min otroligt galna blogg haha ha det bäst mvh den galna mamman

2009-10-16 @ 21:07:05
URL: http://www.metrobloggen.se/trygg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0