Ge mig bloggtips!

I samband med att jag fick förfrågan om vilka bloggar jag läser, kom jag underfund med att det är ytterst få bloggar som jag finner inspirerande.. underhållande.. eller på något sätt givande.


Därför vill jag be er läsare om hjälp. Ge mig bloggtips till det här inlägget, antingen om det är eran egen blogg - eller någon av era favoritbloggar. Helst ingen av de större bloggarna då jag redan har hyffsad koll på dem.


Skriv bara någon rad om vad bloggen handlar om och så lovar jag att gå in på varenda en och få mig ett hum av vad den handlar om. Sen så länkar jag min favorit och skriver en egen liten utvärdering om bloggen som jag fastnat för. Det kan väl bli kul?


Detta hjälper både mig att hitta lite rolig ny läsning, men även ni läsare kan ju hitta en ny favoritblogg bland tipsen. Jag har gett er min favoritblogg. Nu är det upp till er att ge er, alternativ länka er blogg som ni gärna vill ha lite fler läsare till.


Beroende på hur många tips jag får länkar jag 1-5 stycken. Puss på er!


Kommentarer
Postat av: Anonym



Fina bilder men ser att du bara posar i samma vinkel hela tiden. kan du bara posa från en vinkel?

2009-10-19 @ 16:00:39
Postat av: Anonym

cornetto86.blogg.se är en helt ok blogg.

2009-10-19 @ 16:04:13
Postat av: lilla apan

men hallå, vixxen.blogg.se måste du väl ändå ta o börja läsa ;)

2009-10-19 @ 17:06:57
URL: http://vixxen.blogg.se/
Postat av: selma

jjustsc.blogg.se, Min blogg handlar om mig själv vad jag gör under mina dagar , Skolan ,kläder osv.

Jag tog en rätt så lång paus från bloggandet och startade den här bloggen så nu hoppas jag på att den också kommer växa och att jag får lite intressanta läsare. Bloggen är helt enkelt jag

2009-10-19 @ 18:28:10
URL: http://jjustsc.blogg.se/
Postat av: Mathilda

http://wildas.com



Man kan väl egentligen säga att det är en underhållande och personlig modeblogg, dock mer personlig. Svårt att säga något när man enbart skriver det som faller en in!

2009-10-19 @ 19:31:43
URL: http://wildas.com
Postat av: Matilda

Jag skiver en blogg om mitt liv och många känslor. Skriver allt jag känner i min blogg och är rätt öppen. Hoppas du gillar den!

2009-10-19 @ 19:42:23
URL: http://matildamalmberg.blogspot.com
Postat av: carro

Pinsamt men jag länkar faktiskt till min egna blogg. Varför? för att jag hoppas att den hjälper folk att nå deras drömmar. Att tro på sig själva och deras styrka. Jag har gått från att vara oerhört självkritisk och nästintill likställt mitt egenvärde med mina prestationer till att nu ha ett mer distanserat och sunt förhållande mellan dessa två. Äsch, nu babblar jag bara. Hur som helst :) du får gärna läsa mitt senare inlägg, skrev precis klar det och ska nu äntligen gå till sängs, haha! Du är en stor inspirationskälla och jag har följt dig sedan playaheadtiden. Grym!

2009-10-19 @ 23:47:56
URL: http://rosetty.blogg.se/
Postat av: Malin L

Kolla in http://agatan.se/blogg/Fridah eller http://Fridahcharlotta.blogg.se under kategorin "tänka till". Den tjejen har skinn på näsan precis som du. Kan nog behöva en puff i rätt riktning dock, lite dålig update senaste veckan men de har väl alla ibland! Tror du kan fastna där,speciellt på Ågatan där de står om hennes två månader i Grekland i somras,väldigt äventyrlig tjej som inspirerar många:) Älskar din blogg. Kram

2009-10-20 @ 00:30:21
Postat av: Dina

Unika magdans bloggen eller janinaVG.blogg.se fotbollstjejen!

2009-10-21 @ 22:11:01
URL: http://orientalisk.blogg.se/
Postat av: Anonym

joseliten.blogg.se

2009-10-22 @ 03:34:37
Postat av: Sarah

Yes, jag länkar till min egen blogg. Varför? Jag tror att den kanske kan vara intressant att läsa då jag precis som du tog studenten i våras och direkt efter det hoppade på ett jobb med studentmössor och studentkläder och åker nu land och rike runt i princip.

2009-10-22 @ 08:38:01
URL: http://menageatrois.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0