Dreamteam

Ridningen förut gick jättebra. Kände faktiskt inte av smärtorna i benen överhuvudtaget på hästen. Det blir väl så när man är så fokuserad antar jag. Jag fick rida min stjärna Linnea. Det var länge sedan. Satt nog med ett stort leende på läpparna hela lektionen :)

Nu sitter jag och planerar veckan. Jobbar som det ser ut nu bara en gång den här veckan, men det är en massa andra saker jag måste göra så det blir nog fullspäckat schema i vilket fall. Jag ska även passa på att hinna träffa en massa vänner som jag inte träffat på alldeles för länge.

Jag ska även anmäla mig till en italienskakurs här i Stockholm. Det kan vara bra att få ännu mer kött på benen gällande språket innan jag åker. Ju bättre jag kan språket, desto enklare blir verkligen allt.



Sedan på fredag fyller denna älskade tös 20 år! Som en syster som läser mig som en öppen bok och en av mina närmsta vänner. Finns ingen som jag har så kul med ute. Vi träffades en kväll för ett halvår sedan skulle jag tro, var ytliga bekanta sedan ett par år tillbaka innan dess, och vi bara klickade på en gång. Sedan dess har det varit vi två ute liksom. Successivt har även en stark vänskap vuxit fram på ett mer privat plan. Dreamteam!


Kommentarer
Postat av: Lisa

skulle inte du komma med lite träningstips förut.. tex hur man tränar armarna utan att det ser ut som att man är tyngdlyftare efter ett tag. Du sa att du hade ngt tips som du skulle dela med dig av.. som ni dansare använde.



Jag behöver verkligen det, massa sådana träningstips. o hur mkt o hur ofta för att man ska hålla formen.

Snälla skriv lite sådant:)

2009-10-13 @ 05:53:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0