Bra måndag!

Hej hej!

Jag har haft en jättetrevlig måndag. Dagen fick världens mysigaste start med M då vi tog en promenad här vid mig. Begav mig sedan hemåt en liten sväng för att byta om till ridkläder. Ridningen idag gick super! Min ridlärare sa att jag tog mig över en tröskel under dagens lektion vilket alltid är roligt att höra. Vem tycker inte om att utvecklas :)

Sedan hem snabbt efter ridningen för att göra mig iordning för ett möte med Caroline & Paulina. Imorgon är det ytterligare ett möte där allt bestäms om jag förstått det hela rätt. Då är även personen med som bestämmer allt. Så ni får hålla tummarna! Därefter kan jag nog berätta vad allt detta gäller.

Nu är jag bara hemma och myser. Det är ju min namnsdag idag, vilket mami självklart tänkt på. Jag fick en massa choklad samt ett par svarta leggings med dragkedjor där nere. Min fina mamma <3 Imorgon ska jag upp och ha en lektion med min matte-elev vars mamma nu också vill att jag ska hjälpa honom med SO- och NOämnena 4 timmar i veckan. Start imorgon!




En bild som jag tog imorse innan promenaden med M.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0