Laroy

Ligger omstoppad i filtar och kuddar, och har gjort så i någon timme nu. I flera dagar har jag gått med världens smärtor i nedre delen av magen. Jag tror bestämt att jag blivit kall och kanske måste jag kolla upp det nu när det bara blir värre.

Gårdagen då. Jag mötte min fina andra halva på Ett litet hak där vi fick kvalitétstid med varandra av sannerligen hög grad. Ett glas vin blev det under värmelamporna innan vi styrde kosan mot Laroy. Det var väldigt mycket bekanta ansikten ute igår, vilket var kul. När det var dags för Carro att dra hemåt på grund av en tidig körlektion idag, joinade jag grabbarna och hängde med dem ett bra tag. Sjukt kul hade vi! Efter många om och men drog jag hem direkt efter Laroy igår. Jag vill vara fit for fight för helgen främst!



Jag och C på Laroy!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Och förra veckan skrev du att du föraktade folk som går ut på onsdagar. Alltså du är så jävla... HAHAHAHAHAHAHHA

2009-10-15 @ 12:00:40
Postat av: E

1. Hon har aldrig skrivit att hon föraktar folk som går ut på onsdagar.

2. Hon var ledig dagen efter, vilket är en helt annan sak än om man går ut en onsdag trots att man ska upp och jobba dagen efter.



Det här har hon förklarat i ett tidigare inlägg.

2009-10-15 @ 12:22:32
Postat av: Linda

Jag tycker det mesta är roligt med amanda det är mycket som är emot hennes principer men inte mycket hon lever upp till. Sluta lek så präktig gå ner ett steg och var den du är istället. Men det är riktigt roligt i alla fall att se hur mycket fördommar du har om allt möjligt och sedan inte lever upp till dom själv :)

2009-10-15 @ 13:08:34
Postat av: Alexandra

Amanda är nog den mest principfasta person jag känner i alla fall. När ska ni läsare fatta att den hon är i bloggen är INTE den hon är i verkligheten? Någon som kan sina principer? Det är vår lilla Amanda det. Hon har alltid förnuftet på sin sida.

2009-10-15 @ 13:12:48
Postat av: Anonym

Alexandra: Jag betivlar inte att hon är en förnuftig person, det är hon säkert. Men dubbelmoralen sitter i benmärgen på henne. Så tråkigt att hon försöker framställa säga som någon som inte är HON.

2009-10-15 @ 15:52:20
Postat av: Alexandra

Anonym: Är du överhuvudtaget sann människa? Hör du hur du själv låter? Du är en jävla läsare på Amandas blogg och du hävdar att du vet vad som är HON och inte. Du utgår från ett inlägg där hon skriver att hon inte förstår sig på människor som går ut och festar vilt en onsdag när de ska upp och jobba dagen efter. Själv var hon denna gång ledig dagen efter och gick därmed ut ett par timmar. Fan, en sådan händelse kan väl ske även den bästa?



Jag blir så oerhört förbannad på människor som dig som tror sig veta exakt hur Amanda Bergman är, vad hon tänker och vilka värderingar hon har. Inte ett skit vet du.

2009-10-15 @ 16:09:17
Postat av: Anonym

Alexandra: Eller?

2009-10-15 @ 16:38:48
Postat av: Anonym

Och jag syftar absolut inte bara på inlägget om "usch för onsdagssupare", utan överlag. Att alltid försöka glorifiera sig själv och det hon säger och gör

2009-10-15 @ 16:40:38
Postat av: Kat-inka

Blonda Alexandra:

Jag håller till fullo med anonym, INTE dig alltså..

2009-10-15 @ 23:43:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0