Dags för fitting!

Hej hopp! Pratade precis med Carro. Kan nog inte få en bättre start på dagen än så. Den tjejen skänker en många skratt hon. Hur som, nu sitter jag och äter lite frukost. Är konstigt nog inte ett dugg hungrig. Förr kunde jag aldrig äta på morgonen, men nu på senare år brukar jag alltid vara suåerhungrig och äta hur mycket som helst. Idag får jag knappt i mig någonting. Dock ska jag luncha med Hanna runt ett så jag får väl vänta tills dess.

Nu är det i alla fall dags för fitting inför modevisningen på onsdag på båten Galaxy. Det ska bli spännande att se vad Lidman tänkt sig den här gången. Hon visade en bild på ett kort litet läderlinne där man visar hela magen och så snortighta byxor till det. Den outfiten hade hon tydligen sparat till mig. (De andra modellerna hade fitting för några dagar sen). Lovely!

Sedan ska jag då, som skrivet ovan, möta upp Hanna för lunch och fika. Därefter ska jag möta Fredrik på Zanzi för lite updates och andra trevligheter. Han + crew kör ju nya klubben Nype nu. De ville att jag skulle jobba för klubben på fredagar men eftersom att jag öppnar varannan lördag kändes det inte helt aktuellt. Dock är det lite andra som hört av sig inom samma genre.. Blir det något kommer ni definitivt att få följa med under resans gång. I'm so excited!

Sen så har vi ju min tjejdrink som äger rum på fredag om en vecka 23.30 på Laroy. Det blev succé sist, så det räknar jag med att det blir den här gången också. Jag och M har dessutom gått ihop, så han ska spela den kvällen i hiphoprummet. (Debut?.. I think so) Så kommer ni inte dit för min skull, kan jag räkna med att ni kommer dit för att se/höra M. Lär bli en magisk kväll. OSA som vanligt till [email protected] Det går bra att göra det redan nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0