Bildregn från igår!

Hej alla fina!

Kom precis hem från firandet av min bror Joakim som fyller år imorgon. Eller ja, idag blir det ju faktiskt nu. Vi blev bjudna på en otroligt god middag bestående av bland annat min favorit lamm. Till det drack vi mitt och Joakims favoritvin Amarone. Efter desserten åt vi goda ostar, parmaskinka och prosciutto.. Och drack ännu mer rödvin. Hi!

Gårdagen blev otroligt lyckad! Kvällen startade på Ciaociao med min familj samt våra vänner från Norge. Lite tjejer i min ålder, deras bror samt föräldrar. Riktigt trevligt. Vi blev alla rätt runda om fötterna då vinflaska efter vinflaska beställdes in, och precis innan Ebbson kom och vi hoppade in i taxin mot min tjejdrink på Laroy beställde jag in godaste Cosmopolitan. Sedan var jag i full gång!

Kom liiite sent till Laroy där kön redan börjat slingra sig en aning. Jag är enormt nöjd med min tjejdrink och det verkar alla som kom också vara. Fick ett fint sms av Erik som skrev att jag fixade det här riktigt bra. Hörde jag något om kommande samarbeten varje månad? Vi får se, vi får se :)

Efter att jag och mina favorittjejer, vi var runt 12-13 stycken fått in shots begav vi oss vidare till Magenta och deras rockfest. Där blev det fler drinkar innan jag åkte hem med min egna lilla rocker för kvällen.. =)


Jag med drinkbiljetterna, Sofia och Bella. <3


En glad liten Mandy


Jag och världens bästa David på min drinkbjudning på Laroy.


Gladast var jag utan tvekan för att världens bästa och snyggaste bröder var på plats och drack drinkar med mig. (Att Signe också följde med var pricken över i:et)

Nu ska jag sova. Upp och öva på att öppna butiken med Julie imorgon innan jag på torsdag har min första riktiga arbetsdag och därmed själv ska öppna butiken. Längtar! Underbar känsla att redan nu trivas så bra på jobbet.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken butik gumman? :) fått nytt jobb?? :P

2009-10-05 @ 11:51:04
Postat av: Anonym

?? =)

2009-10-07 @ 20:36:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0