Time to sleep

Hej på er!

Efter middagen la jag mig i soffan för att invänta DH, men jag somnade som en stock och vaknade till för en stund sedan - hängig, jätteförkyld och med dunkande huvudvärk. Nämnde jag att ansiktet kändes som att det väger en hel kroppsvikt?

Hur som helst har jag nu ätit och druckit lite och mår således bättre, så jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Tröttheten är minst sagt påtaglig. Men jag är rädd för att gå och lägga mig nu direkt när jag redan sovit ett par timmar. Risken är att man vaknar inatt - superpigg.

Imorgon väntar först ett möte med Sixten W. och Alexandra. Vi ska nämligen gå en visning på Sportgalan som äger rum i januari. Sixten är med och anordnar det hela. Så imorgon ska vi få alla detaljer. Berättar mer då! Därefter väntar jobb 15-19, och sedan ett till möte med fröknarna Lidman&Kozlowska. Jag ska även försöka ta lite bilder under dagen och lägga upp här. Får inte bli tomt på bilder inte :)

Jag vill även passa på att tacka för alla lyckönskningar angående Italienflytten här på bloggen, via mail och facebook. Det värmer något otroligt att många blir så glada för min skull.

Många kramar Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0