Svar på lite frågor från er

Hej Amanda!
Jag tänkte bara fråga om du kombinerar din träning med någon typ av diet? Undviker du godis och annat eller äter du det också? Tacksam för svar!

Nej, jag går inte på någon diet alls. Jag äter allt som jag blir sugen på, och äter framför allt väldigt mycket mat. Dock är jag ingen dessertmänniska, och när jag väl äter godis blir det väldigt lite för jag börjar alltid må illa om jag äter för mycket. Kroppen säger ifrån när det blir för mycket onyttigheter helt enkelt. Sen så dricker jag väldigt lite alkohol, vilket nog är mitt absolut bästa tips för att hålla sig fräsch och slank.

Något som jag vill passa på att poängtera är vilken otrolig skillnad det är på tjejer som är smala utan träning, (antingen för att de helt enkelt inte kan gå upp i vikt, eller för att de bantar bort en massa kilon men inte genom att träna), och tjejer som är vältränat smala för att de tränar och håller igång. Det finns inget som jag tycker ser värre ut än tjejer som gått ner i vikt genom bantning eller att de aldrig tränar - men ändå är smala. När det gäller de sistnämnda tycker jag att allt bara hänger, trots att de är smala och helt utan fett. Det ser inte hälsosamt ut helt enkelt.

Gällande sönderbantade tjejer så är det väl ingen nyhet att det bara ser sjukt ut. Och det passar framför allt inte kroppen att vara så smal om man måste banta bort en massa kilon för att nå dit. Man får inte glömma att varje person har en trivselvikt. En vikt som man har lättast för att hålla. Jag har tex alltid haft ganska svårt för att gå upp i vikt, trots att jag äter som en häst, och det beror på att min kropp har en trivselvikt som är något lägre än för andra människor. I samband med att jag fyllde 19 kändes det dock som att bl a brösten började växa, och jag gick upp lite i vikt precis på de ställen som jag ville, men det ska väl komma någon gång också (;


Men vackra människa:) Hur gör du för att få en sån fin kropp, smal och slank?:)

Träning träning träning! Jag har tränat varje dag i tio års tid, så det sätter väl sina spår. Sen så har jag en väldigt bra ämnesomsättning. Att jag undviker alkohol i så hög grad det går bidrar givetvis det med sitt också.


Visst kommer du fortsätta blogga därifrån (Milano)? :-)

Självklart!!! Är det någon gång min blogg kommer att bli grym grymmare grymmast är det med all sannolikhet då jag bloggar från städernas stad: Milano. Ni kommer såklart få följa med mig dagligen på mina äventyr där :)


snälla snälla kan du inte göra ett inlägg om träning. Tips på övningar för rumpa och mage? kram

En massa träningsinlägg är på g. Ni kommer få bada i mina träningstips framöver. Mitt mål är att alla mina läsare ska ha kroppar som dödar Beach 2010. Visst är ni med mig?


Kommentarer
Postat av: J

självklart är vi med dig ;D

2009-11-24 @ 11:02:01
URL: http://hhope.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0