Söndagsmys

Hej babes!

Ligger här hemma nedbäddad och kurerar mig. Har precis tittat på top model-finalen där fel (!) tjej vann. Allison har jag ju hejat på från start. Aja.. det är sällan mina favoriter vinner. (Jag hoppas verkligen att Erik & Idol är ett undantag) Jag ska by the way gifta mig med Erik; han vet bara inte om det än.

Hur som helst får jag tycka synd om mig och försöka bli frisk idag. Imorgon vankas nämligen jobb och därefter ridning. Men det ska bli skönt att gå upp tidigt och få lite att göra. Att bara ligga hemma såhär en hel dag får mig att börja klättra på väggarna.

Ikväll väntar ett fortsatt mysande här hemma. Paradise Hotel lite senare som jag fortfarande ger en chans. Jag tycker att det händer för lite, men det kommer väl. Hur som helst kom ju deltagarna till vårt event i fredags och så körde vi bord tillsammans. Jag måste säga att de jag pratade med var väldigt trevliga och framför allt verkade de ödmjuka. Hoppas bara inte att detta stiger dem åt huvudet i takt med programmets fortlöpande. Det här med att tro att man är världskändis för att man har varit med i en dokusåpa har jag aldrig förstått mig på..


Kommentarer
Postat av: carmen

Hejsan! Brukar du skriva önskelistor och isf har du börjat med det än? Då kan du skriva det i min blogg! kram:)

2009-11-22 @ 20:30:42
URL: http://carmenn.blogg.se/
Postat av: Linnea

Snygg blogg du har! :)

2009-11-22 @ 21:00:45
URL: http://cuitelinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0