SJUK

Hej mina vänner..

Det här var ju inte vad jag hade planerat. Ligger nedbäddad med uppsvullna halsmandlar, huvudvärk, rinnande näsa och feber. Jag kände det redan imorse, men så blev det bättre när jag gjorde mig iordning och kom ut i friska luften. Sen när jag kom hem från promenaden med Saga vet jag inte vad som hände. Jättedålig blev jag.

Hur som helst fick jag ställa in myskvälenl som var planerad med en flaska vin och film, och ha den hemma ensam istället. Minus vin ofc. Och sen så är jag ju faktiskt inte ensam. Min söta mami och papi är ju faktiskt hemma också. Hoppas att jag kan få lite mysigt sällskap imorgon istället :)..

Snart blir det till att stänga av mobilen så att jag slipper alla utgångssamtal och lite senare även fyllesamtal. Finns inget så störande då man ligger hemma trött, sjuk och tråkig. Var lite sugen på att gå förbi Eriks red room ikväll eftersom tiden inte räckte till igår. Men det får bli nästa helg istället, det har jag lovat.

Nej nu ska jag återgå till min kuckelimuckmedicin, fruktsallad och litervis med vatten. Hoppas att ni känner er kryare än vad jag gör.

Kommentarer
Postat av: You

Är också förkyld :(

2009-11-22 @ 13:07:16
URL: http://norrlandsfjortizar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0