Betydelsefulla personer jag vill tacka för allt de gör för mig.

Mamma & Pappa: För att ni är de finaste människorna som har gått på denna jord. Jag överdriver inte när jag säger att ni är mitt allt. Att jag är tacksam för allt ni gör för mig är inte nog för vad jag känner. Ni är mina bästa vänner, idoler och mentorer på en och samma gång.

Joakim & Sebastian: Vad vi än säger till varandra, eller vad vi än gör, så vet jag att vi är ett team med otroligt mycket kärlek som binder oss samman. Det finns nog inga personer som sagt så hemska saker till mig som ni har gjort, men det finns heller inga som visat så mycket kärlek till mig. Jag är så förbaskat stolt över att ha så grymma bröder. Jag ser upp till er, något helt enormt.

Mormor: Jag tror inte att du läser det här, men du är; som jag har sagt sedan 5-års ålder, min favorit. En mer godhjärtad person får man leta efter. Vid din sida blir jag 5 år igen och alla världens bekymmer försvinner på en hundradels sekund. Jag kommer aldrig vara redo att släppa taget om dig, så lova mig att du blir minst 150 år!

Caroline Lidman: Du är min familj. Det finns ingen som kan få mig att skratta så som du kan. Den dag vi inte kommer kunna höras sjuttioelva gånger om dagen kommer en stor del av mig att saknas. Att varje morgon vakna till att ha minst två missade samtal från dig, trots att du varje morgon vet att jag till 100% ligger och sover när du ringer, får mig att skina upp som en sol och få världens bästa start på dagen.

Filippa Arnoldsson: För att du är systern jag aldrig fick. Systern som vet allt om mig och lite till. Jag älskar dig som om du vore mitt eget kött och blod. Du näst intill bodde hos oss under de känslomässigt jobbiga åren under min tidiga tonårsperiod, du har varit min personliga rådgivare och psykolog vid varje kille som jag dejtat/varit tillsammans med och du har tillsammans med mina föräldrar mer eller mindre fostrat mig. Jag tackar Gud för att han förde dig och Sebastian samman under några år.

Fredrik Holmström: För det finns ingen som har så höga tankar om mig som du har. Ingen som får mig att känna mig så värdefull som du får. Och det finns ingen som någonsin varit så angelägen om att bli sams med mig igen efter ett tjaffs. Med dina ord i bakhuvudet kan jag klara precis vad som helst och det är jag dig evigt tacksam för. Jag vill att du ska veta att det inte finns någon kille utanför min familj som jag tycker så förbannat mycket om. Jag håller hårt om dig, Fredrik. Hårdare än du någonsin kan tro.

Ebba Guhnby: För det finns ingen som ställer upp för mig så som du gör. Du är den mest pålitliga person jag känner och någon att räkna med, alltid. Du kan utan att klaga en sekund klä på dig kläderna tidig morgon/sen natt för att åka och hämta mig då tårarna runnit tills de tagit slut. Utan dig vet jag inte var.. eller vad jag hade varit idag. Mer behöver jag inte skriva.

Kommentarer
Postat av: Leia ♥

Hoppas du får en härlig fredag!

2009-11-20 @ 12:30:00
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: emma ♥

fin blogg :)

2009-11-20 @ 15:19:42
URL: http://040flickan.bloggplatsen.se/
Postat av: MizthaNguyen (v.

skit fin blogg :) :D

2009-11-20 @ 15:28:34
URL: http://mizthanguyen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0