Onsdag

Hej på er!

Imorse vaknade jag med halsont utan dess like. Mami har gått runt med en förkylning och det fattas väl bara att jag ska bli smittad, blä. Men jag ska bara ta det lugnt nu på dagen så går det förhoppningsvis över. Länge sen jag var sjuk nu.

Nu ska jag ringa lite samtal angående fredagen den 20e. Därefter ska jag smått börja göra mig iordning och kanske hinna ta lite bilder, hihi. Som ni har märkt tycker jag att det är ganska kul att ta bilder på mig själv. Det där lät fel, men jag kan i alla fall erkänna det :)

Senare blir det tapasmiddag med Filippa på favoritrestaurangen då det gäller tapas på Kungsholmen. Sen så blir det bio. En riktigt mysig onsdag med andra ord. Vi hörs snart igen!

Update:



Innan jag hoppar in i duschen nu får det bli ett litet träningspass här hemma i alla fall. Jag har som vanligt satt upp ett träningsschema för veckan. Idag står styrka på schemat. Jag ska ta det lugnt eftersom jag har ont i halsen, men träna igenom kroppen från topp till tå ska ändå göras. På med partymusiken på högsta volym så kör vi. Är ni med mig?

Kommentarer
Postat av: Ea

Kan / vill du svara på vart du har köpt klänningen du hade på dig på din födelsedags fest? den var så fin :)

2009-11-11 @ 17:18:14
Postat av: Anonym

Hur och vad gör du för några övningar hemma? Tror du att du skulle kunna lägga upp ett "hemma pass" på din blogg? :) Din blogg är jätte bra! :)

2009-11-12 @ 13:00:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0