Mitt födelsedagsfirande!

Nu när ni fått första delen bilder från mitt firande tänkte jag lite mer utförligt berätta om kvällen i lördags. Till min hjälp lånar jag Carros lista från hennes blogg:

- God italiensk middag med 10 tjejer
- Snapsvisor och lite för många drinkar
- Klackarna i taket på Magenta
- För mycket isbitar innanför klänningen
- Shotrace på White
- Dans på borden på White
- Neddränkt i champagne

Så, kvällen startade alltså hos mig runt sju. Jag saknade några av mina närmsta, annars var gänget komplett. Alla fick en välkomstdrink i form av ett nytt rosé-champagne på marknaden. Därefter tog Carro&Paulina tag i lekdelen och ville göra en repris från min artonårsdag, nämligen att alla ska få ett uppdrag som man ska utföra under middagen. Exempel på uppdrag är att någon en gång i halvtimmen ska plinga i glaset och hålla ett tal i valfritt ämne, ställa sig på stolen mitt under middagen och köra robotdansen och få med alla andra, promota Stureplan och framhäva sig själv som en fullfjädrad stureplansikon, köra snapsvisor et cetera, et cetera.

Efter många, många skålar, underbara presenter (mycket underkläder från mina tjejer.. hmm ;) diverse lekar, en otroligt god italiensk middag och andra trevligheter var vi alla mätta och lagom runda om fötterna. Taxibilar tog oss till Magenta där ett drinkbord för mitt sällskap var ordnat. Tack igen Magenta (Jesper, Micke och Elias) för detta! Det underbara kvällen till ära var att stämningen var på topp kvällen igenom. Ofta splittras gäng sen när man kommer ut, eller så brukar alltid något hända som drar ner stämningen lite. Men vi var alla helt galna och supertaggade kvällen igenom. Jag har nog aldrig varit med om ett så fullt och glatt Magenta. Inte ens nattklubbscheferna kunde hålla sig ifrån att fira :)

Även stort tack till Mille som ordnade att mitt sällskap kunde komma in på White snabbt, enkelt och smärtfritt. Där blev det bord med ovannämnda killar + en massa andra. Det dansades på bord, vi var totalt nerdränkta i champagne och vi alla hade verkligen sjukt kul. Blev bjuden på x antal shotrace och supergulliga killar som jag aldrig sett tidigare kom fram och berömde mig för bloggen, riktigt kul! Vi alla stannade hur som helst mer eller mindre till stängning. Tusen tack för ett underbart födelsedagsfirande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0