Milano över nyår?

Hej hopp!

Har fortfarande så förbaskat svårt att somna på nätterna, vilket resulterar i en alldeles för trött Amanda om dagarna. Idag har jag inte så mycket planerat mer än att jag ska träffa Felicia lite senare för en långfika. Det ska bli riktigt mysigt. Hon proppsar på utgång, men jag är verkligen inte sugen. Det får bli i helgen istället.

Jag har bestämt mig för att jag vill fira nyår i Milano i år. Jag skulle ju ha gjort det förra året med Michael, men förhållandet hann ta slut veckan innan.  Så nu har jag tänkt det länge, men bestämde mig i samband med att jag insett att hälften av mina vänner inte kommer att vara i Sverige under nyår. Min bror Joakim och Signe skall även fira där. Nu fattas bara vem jag ska åka med.. hihi. Carlos tjatar på att det är han som ska bjuda ner mig och att jag ska bo hos honom. Men nja jag vet inte.. känns säkrast att bo på hotell med en tjejkompis och så kommer jag med all sannolikhet att umgås med honom och hans skrämmande snygga vänner där nere.

Vi hörs lite senare. Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har frågat tidigare men fick inget svar, vad har hänt med dig och M? Verkade ju vara något mellan er..

2009-11-12 @ 22:02:38
Postat av: Anonym

hahaha propsar på utgång...................... ;)

2009-11-12 @ 22:07:22
Postat av: Anonym

Till anonym: Hon har ju berättat att det inte är läge att lägga tid på seriösa relationer nu när hon ska flytta utomlands. Och i ett inlägg skrev hon ju praktiskt taget om Max och att det varit jobbigt att avsluta på grund av milano nu när det blivit seriöst mellan dom.



Men jag har en fråga: Var är födelsedagsklänningen ifrån?!?

2009-11-13 @ 01:44:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0