Ljuvlig morgon

Med Eros Ramazzotti på hög volym, nybakad baguette och ett strålande humör kände jag att det skulle bli en glad och lättsam dag imorse. Jobb 09.30 - 15.00 (kors i taket?). Inte har jag fått mycket jobbtider i november inte. Dessvärre. Jag har sökt fler jobb febrilt, men alla söker inför julrushen och då behövs jag här. Kanske inte så mycket som jag hoppats på, men förhoppningvis löser det sig på ett eller annat sätt.

Annars är jag mitt uppe i samtal och mailkontakt med ESL språkutbildning. Jag nämnde ju tidigare att det kanske är den vägen jag ska gå. Ta en liten utbildning i Milano utan hemresebiljett, allt för att få ett spikat datum då jag åker. Samt lite stabilitet den första tiden, för att då hinna skapa mer kontakter och dylikt. Det vore nog något. Just nu väntar jag på mail från dem. Pirrigt!

Nej nu ska jag jobba vidare. Men med all sannolikhet hörs vi snart igen. Ni är fina ni läsare. Mycket fina tankar och åsikter har många av er, och jag fortsätter att tacka för de fina mail, kommentarer (både i bloggen och utanför) som jag får näst intill dagligen. Många pussar!




Kommentarer
Postat av: Mikaela Urbom

Åh älska eros :D <3<3

2009-11-19 @ 10:53:52
URL: http://mikaelaurbom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0