Last night

Hej gullisar!

Ska strax iväg och hjälpa min matte-elev ett par timmar. Men innan tänkte jag slänga ihop ett inlägg om gårdagen. Jag och Carro började hemma hos henne med lite rosébubbel och skvaller. Vi var så inne i allt att vi helt plötsligt märkte att vi var tvungna att skynda oss om vi skulle hinna med glöggminglet på Laroy. Men vi hann förbi en sväng hos Nanna och Iris som bjudit in sina vänner och bekanta. Trevligt trevligt.

Sedan styrde vi kosan mot Ambassadeur och en sväng in på Red room för att hälsa på Erik. Och därefter Magenta och i sedvanlig ordning ett snabbt avslut på White. Där blev jag och Carro lite ömsom vemodiga, ömsom nostlagiska och pratade om att vi snart bor i olika länder. Men allt pratas med sådant lyckorus i kroppen, så detta är verkligen helt rätt!.. För oss båda..

Igår kom det, faktiskt som vanligt numera, fram söta bloggläsare som berömde mig för bloggen. Varför är majoriteten som kommer fram killar?.. Men det är så trevligt så :) Kul att det jag gör uppskattas. Apropå uppskattning såg jag att söta Mathilda (http://wildas.com) skrivit väldigt fint om mig i sin blogg. Sådant värmer verkligen.

Bilder lånade från Stureplan.se


Glöggmingel på Laroy


Ambassadeur


White room

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0