Klipp & slingor imorgon

Hej på er!

Bloggtorkan ligger i.. inte alls kul. Men jag gör så gott jag kan dagar likt denna. Idag har jag bara tränat och läst en himla massa i engelska versionen av Twilight. Det är så mycket runt omkring just nu att jag var tvungen att ta en dag off.

Det är också så mycket roliga saker som väntar att det lätt blir att man tackar ja till för mycket. Inte minst gällande nattklubbsbranschen där roliga förfrågningar avlöser varandra. Men nu börjar saker och ting falla på plats. Inte minst hur min älskade 19-årsdag skall firas. Nämligen med bästa tjejerna hemma hos mig på födelsedagsmiddag. Därefter väntar drinkbord för mitt sällskap på Magenta.

Imorgon väntar en tid hos världens bästa frisör Camilla. Vi ska klippa och slinga. Jag vet precis hur jag vill ha det. Jag har väldigt långt hår nu, vilket jag älskar. Men jag kan redan nu höra i huvudet hur hon kommer säga att jag behöver klippa en bra bit för att få tillbaka det fantastiska hår hon tycker att jag har, hi. Sedan blir det nog en liten snedlugg som jag alltid gör. Har gett mig på mittbena mer än en gång, men det är inte riktigt my cup of tea trots allt. Sen så blir det ljusa slingor över hela håret. Denna gång blir det dock en kall blond färg. Blir så förbaskat snyggt till vintern. Bilder kommer imorgon! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0