Jobb 09.30 - 15

Godmorgon mina solstrålar!

Idag har jag vaknat på ett alldeles strålande humör. Med Eros Ramazzotti och Andrea Bocelli i bakgrunden ska jag nu äta frukost innan jag beger mig tilll jobbet. Lite senare ska jag även rida. Just nu känns förkylningen knappt ingenting så jag hoppas verkligen att det förblir så.

Hade en mysig kväll igår här hemma med föräldrarna och Sebbe. Hörde även från Alex igen, känns super att vi har lite kontakt igen, trots allt som hänt, så att vi har lite koll på vad som händer i varandras liv. Alltid så tråkigt när man träffat någon så intensivt så pass länge och sen försvinner all kontakt helt. Men han är sig lik.. :)

Men det är så intressant det här med ex och killar man dejtat en längre tid som man av någon anledning slutar träffa. Min första kärlek J har jag såklart fortfarande kontakt med då och då, eller vi tog upp kontakten igen något halvår efter att det tog slut. Och på något sätt stämmer det verkligen att gammal kärlek rostar aldrig. Även om man känner att det aldrig skulle kunna bli vi två igen så finns det något där, något som inte riktigt går att förklara. 

Boys boys boys alltså.. jag blir aldrig förvånad längre när det handlar om dem. Både gårdagen och andra tillfällen får mig verkligen att inse att det mesta är precis som vanligt mellan båda parter, även om man som tjej intalar sig att allt är så annorlunda och glömt. Det är skönt, samtidigt som gränsen är hårfin mellan pleasure and pain när man får uppleva allt igen.


Kommentarer
Postat av: alexandra

du måste göra allt för att jävlas och förstöra, eller hur? Jävla blondin.

2009-11-23 @ 18:54:20
Postat av: Mandy

Haha nämen! Det var hårda ord. Vad är det jag förstört? :)

2009-11-23 @ 19:15:47
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0