Inlägget som inte borde ha publicerats, but I have to.

Hej hopp!

Riktigt skönt med sovmorgon. Jag ska börja göra mig iordning nu, äta lite lunch och sedan åka till Scandic Anglais för möte angående visningen som jag och Alexandra ska gå på Sportgalan i januari. Sedan blir det raka vägen till jobbet för jobb 15-19.

Jag har fått en del kommentarer den senaste tiden som rör mitt privatliv och berör någon som jag dejtat tidigare och nu haft lite kontakt med igen. Jag vill bara att du/ni som kommenterar ska veta att jag inte godkänner någon kommentar som rör mitt privatliv i sådan hög grad så att alla mina läsare kan se det.

Men, för att svara på det du/ni skrivit så får ni helt enkelt finna er i att personen ifråga både nekat att denne träffar någon annan samt skrivit saker till mig som jag definitivt inte skulle uppskatta att personen jag dejtade skulle skriva till sitt "ex". Och intresset har, om ni nu undrar, varit lika stort från båda parter. Jag ska vara ärlig och säga att jag inte har någon aning om vem eller vilka som är inblandade i detta, utan kan bara av era kommentarer att döma förstå att jag har läsare som känner sig inblandade.

Hur som helst hänger jag inte ut någon för jag nämner inga namn. Men jag blockerar ip-adresserna som kommenterar om detta ifall ni fortsätter, så det var väl mest det jag ville komma fram till. Jag har valt att ta upp detta också, för att jag inte stödjer detta dubbelspel som personen ifråga i så fall kör med, om han nu träffar någon annan samtidigt som han skriver dessa saker till mig - för det är inte okej. Ingen kille ska tro att han kan gå runt och leka någon casanova utan att någon reagerar. Klart han blir pissed på mig när jag rubbar hans chanser att leka med flera tjejer samtidigt. Jag personligen bryr mig inte, för detta är ett passerat kapitel för mig och något som jag själv valde att lämna i augusti. Och jag tyckte bara att det var en kul grej att höras lite igen eftersom ingen av oss avböjde, men jag tycker oerhört synd om personer som inte vetat om detta och således kommer att bli sårade när de läser detta. Men om någon känner sig träffad så vet ni hur det ligger till nu. Ärlighet är väl tråkigt nog helt enkelt inte något som existerar i den här situationen.

Jag kände mig tvungen att skriva det här inlägget när jag fått uppleva hur kommentarer efter kommentarer skrivits, där jag märkt hur lögner tagits till för att få hela situationen att se ut på ett annat sätt. Och det är upp till dig/er inblandade att välja om ni tror mig eller inte. Men hade jag varit i utsatt sits hade jag lämnat det hela omgående; allt för att inte stötta ett dubbelspel, låta sig själv bli dumförklarad och försatt i en offersituation.

Sedan tänkte jag väl också nämna att när situationer likt dessa uppstår - där man genast skjutsas tillbaka några år i utveckligen, väljer jag att lämna det hela illa kvickt. Så det är alltså vad jag har gjort nu, för er som undrar. Så, kommentera inte detta nu, utan känner du dig inblandad tycker jag att du får ta tag i dig själv och välja om du vill fortsätta i något som innebär att bli förd bakom ljuset eller inte.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Bra skrivet gumman! <3

2009-11-25 @ 15:57:10
URL: http://lifestylebyemelie.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0