Ikväll smäller det!

Hej mina vänner!

Då var listan inskickad och jag kan således pusta ut för ett litet tag, skönt! Jag har precis tagit en lång dusch. Testade min nya hårinpackningsmousse som jag köpte sist jag var hos frisören. Förutom att göra håret mjukt och fint så gör det även att håret behåller den här kalla blonda färgen som jag vill ha. Den kändes riktigt bra, får se sen när håret torkat om det blev någon skillnad.

Hur som helst blev det lite ändringar nu på kvällskvisten. Först var tanken att jag skulle hem till Paulina innan vi ska fixa allt på Magenta. Men så har jag inte träffat Ebba på snart två veckor då hon har varit i Kina. Så hon är påväg hit så ska vi dricka vin, äta gott och tydligen har hon en födelsedagspresent med sig. Spännande :) Sedan beger vi oss in en snabbis på Ambassadeur för att gratta Louise i efterskott. Och så vidare till Magenta där vi ska fixa en del i lokalen innan alla gäster kommer.. det vill ni inte missa! ;)

Det blir hur som helst födelsedagsklänningen ikväll. De andra svarta klänningarna känns alldeles för avklädda såhär på vintern. Tar med all sannolikhet lite bilder innan vi sticker ut. Puss på er så länge. Ni får hälsa om ni har vägarna förbi Magenta.


Kommentarer
Postat av: Elin

Var köpte du födelsedagsklänningen? Den var jätteläcker..! :)

2009-11-20 @ 19:47:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0