En bra onsdag!

Hej på er!

Passar på att skriva ett snabbt litet inlägg här på jobbet. Håller på och fixar och trixar lite i butiken med våra fina byxor, vart de ska hänga och så vidare. Det blir riktigt snyggt! För övrigt kan detta vara en av de finast inredda butikerna jag sett i Sverige på länge. Julie och Johan har gjort ett så förbannat grymt jobb. Jag är riktigt imponerad. Allt i butiken är utvalt med sådan stil och kvalitet.. från Italien är allt givetvis också. Är det något de kan de där italienarna är det onekligen att tillverka saker med en god kvalitet, och det är klass på grejerna.

Förut var jag ju hur som helst på ett möte på Anglais med Alexandra och Sixten. Ojoj vad januari kommer att bli en rolig månad. Totalt fem visningar tror jag att det var vi ska gå. Varav en är på en stor sportgala med tusentals inbjudna gäster och celebra sådana, kändisar med fler. Idag tog vi mått, diskuterade arvode (lön), tider och dylikt. Riktigt skoj ska det bli! Tack vare detta står jag nu och jobbar i high heels, men det är inte så farligt. Är det något fossingarna är vana vid så är det ju höga klackar.

För övrigt är det nu klart att Carro och Paulina flyttar till Barcelona i januari där de fått jobb. Är så förbaskat glad för deras skull. Jag har personligen varit på Carro och gett henne en liten spark i baken att man bara får en sån här chans en gång í livet, och det gäller att våga. Nu har ju Paulina fått samma jobb, så de två kan åka tillsammans, vilket jag tror är ett utmärkt alternativ om det är något som kommer rätt spontant som det gjorde i det här fallet. Jag har ju varit inställd på min flytt i många år nu. Även om jag lär få lite kalla fötter när det närmar sig, eftersom allt verkligen är klart nu.

Så, jag flyttar till Italien, Alexandra till England och Caroline&Paulina till Spanien. Tur att jag har lite älsklingar kvar i Sverige under januari och februari som jag kan tillbringa min tid med. Annars hade det blivit två riktigt tråkiga månader, trots de roliga visningarna som jag nämnde ovan. Men jobb till tusen ska jag se till att det blir i alla fall. Att jobba och spara pengar är ju otroligt roligt nu när man vet vart pengarna ska gå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0