Hemma från stallet!

Hej hopp finisar!

Blir besöksrekord här idag, iih! Vad säger ni, dags att få ännu fler besökare hit nu va? Things are looking good though! Hur som helst har jag nyss avnjutit en förbannat god middag med familjen ( - Joa, boo) Vi är verkligen bortskämda med god mat här hemma. Ett av pappas största intressen är nämligen att laga mat, så jag kan knappt minnas när jag åt vanlig husmanskost senast (vilket i och för sig kan vara riktigt gott ibland). Men eftersom pappa jobbar så flexibelt i och med att han är sin egen chef, så lägger han mycket tid på just matlagning. Riktigt tråkigt att jag inte ärvt det intresset dock..

Annars var jag och red en lektion tidigare. Finns verkligen inget bättre. Jag är en riktig hästtjej och kommer nog alltid att vara. Det fantastiska med ridning är att man kan hålla på med det i stort sett så länge man lever - och även i förhållandevis gammal ålder tävla och vara grym. För oss dansare är det ju verkligen ett bäst-före-datum vilket är tråkigt.

Fick också förfrågan om att köra en drinkbjudning med Victor E.. på Laroy på onsdag. Men på grund av att det blir väldigt kort varsel och att jag vill lägga allt krut på vår fantastiska fredag som är på ingång så fick jag tacka nej. Mina ständiga mass-sms om diverse drinkbjudningar, events och dylikt får ju inte bli fööör många.. ha!

 

Idag har jag varit lite sliten som ni kan se.. Men det får man vara ibland :)

Kommentarer
Postat av: Eric

Hej, gud så pinsamt att be om hjälp såhär genom bloggar. Är aldrig och läser sånt här men jag vill verkligen hjälpa min lillasyster! Jag undrar bara om du vill hjälpa henne att vinna en resa till New York. Det skulle verkligen uppskattas så gärna som hon vill dit! Hon har drömt om att fara dit enda sen hon var 5 år gammal, och nu har hon en liten chans till att vinna det. Skulle värmas så gott om hjärtat att veta att jag hjälpte henne lite i denna tävling.

För att hjälpa henne så klicka på länken, sedan “boosta detta bidrag” och du har just “boostat hennes ego” och hon är en chans närmare att vinna..

Tack.

Postat av: Cornelia

Gå gärna in på min blogg och ställ en fråga i min frågestund, fråga vad som helst och du får ett svar.



btw, fin blogg du har:)

kram.

2009-11-16 @ 23:37:01
URL: http://cornelialinnea.blogg.se/
Postat av: lina

snälla snälla kan du inte göra ett inlägg om träning. Tips på övningar för rumpa och mage? kram

2009-11-17 @ 17:18:51
Postat av: B E X

söt :) hihi

2009-11-17 @ 18:17:11
URL: http://srebecca.blogg.se/
Postat av: natali

FAN VA FIN HEADER ,

vem är det som har gjort den (L)

krmar natha?

en fråga hur många läsare har du ?

2009-11-17 @ 19:04:05
URL: http://natalifray.blogg.se/
Postat av: Anonym

sweet

2009-11-17 @ 22:48:25
URL: http://noura.blogg.se/
Postat av: SUCIO ♥

Vill du veta vilken kändis du är lik? Gå då in på min blogg & berätta gärna sedan vem du var lik! Pussar SUCIO ♥

2009-11-17 @ 22:54:40
URL: http://sucio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0