Bilder från dagen på jobbet idag!

Tog lite bilder i butiken innan jag öppnade imorse. Tänkte att ni skulle få se hur det ser ut där jag jobbar. Men på grund av att det blev så konstigt ljus (jag är inte så bra på det här med inställningar på kameran) så blev det inte så jättemånga tydliga bilder. Så det får bli bilder på moi istället, ha! Men men, här får ni en skymt i alla fall.




 


Koftan som jag har på mig är från butiken, marlboro classics, och ligger på en 1800:- ungefär.


Kommentarer
Postat av: Veronika

Läste inlägget du skrev lite längre ner, om den där killen som inte hörde av sig osv. Jag vet inte om du redan har fattat det här men han gillar bara inte dig, så enkelt är det. Hade han tyckt om dig, som du dumt nog skriver att han gör, och haft känslor för dig hade han inte blivit "rädd". Fatta bara det, så simpelt är det. Inga komplikationer.



He's just not that in to you.

2009-11-19 @ 19:16:34
Postat av: emmah

Mkt fin kofta :)

2009-11-19 @ 19:19:48
URL: http://emmahhvitfeldt.blogg.se/
Postat av: Mandy

Veronika: Jag önskar att det vore så enkelt. Men långa jobbiga samtal har fått mig att inse att så inte är fallet. Tyvärr kan jag nog säga. Blir så mycket jobbigare och mer omfattande då. Sen tror jag att de flesta blir rädda första gången de får "känslor" för någon och inser hur sårad man kan bli.

2009-11-19 @ 19:24:39
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: julia

fin kofta, inte för att vara sån, men nör du köper kläder där finansierar du ett av världens smutsigaste företag som uttnyttjar en massa stackars människor världen runt.

2009-11-19 @ 19:25:39
URL: http://pullmyfinger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0