8e november

I och med att det var igår, i söndags, som jag fyllde så firade vi självklart då också. Dock bad jag om att bara få fira med familjen i lugn och ro. Dels var jag lite trött från lördagen, och dels ville jag faktiskt bara ha en lugn och fin födelsedagsmiddag med mina närmsta. Sådan kvalitetstid värdesätter jag högt. Blir ju inte allt för ofta hela familjen är samlad. Min brors Signe var självklart välkommen också :)















Jag är supernöjd med mina presenter. Tacksam är det minsta jag är. Trots att jag fyllde 19, en ojämn och ganska oviktig ålder enligt de flesta, så fick jag en himla fina presenter. En blackberryliknande Nokia. (valde mellan en sådan och en blackberry, men tyckte denna vita som jag fick var finast), konsertbiljetter till gamla favoriterna BSB samt älskade KENT, Kents nya skiva, high heels, pengar et cetera.



(Fast i vit)



Det är enormt mycket kärlek i min familj, något som syns lång väg - inte minst på bilderna. Denna never ending love är något som verkligen smittat av sig på mig som på person. Jag får alltid höra att jag är en väldigt känslosam (temperamentsfull..?) och kärleksfull person. På gott och ont är det. Men känslosjälar är för mig så mycket mer levande än människor som varken tänker eller känner så värst mycket.

Kommentarer
Postat av: Anonym

vart e din linne ifrån ? :) och finns den att köpa frtf

2009-11-12 @ 15:44:37
Postat av: Mandy

Fick det i födelsedagspresent av en av mina bästa kompisar. Hon hade köpt det i London om jag inte missminner :)

2009-11-12 @ 15:58:36
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Anonym

aha fan :(

2009-11-12 @ 16:30:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0