Bloggtorka då man är sjuk

Hej mina älsklingar!

Det är så fruktansvärt tråkigt att blogga nu när jag bara är sängliggandes (av helt fel anledningar hehe...) hela dagarna.

Hur som helst kunde jag inte ta mig upp ur sängen idag för att gå på dansrepet på Vasan. Då förstår garanterat många av er hur dåligt jag mår. Ett dansrep skulle i alla fall inte jag missa i första taget. Men nu är det såhär.. jag har min one and only studentbal på fredag och ännu större one and only student den 29e maj. Det går liksom före allt.

Men hur som helst kommer en massa bilder till bloggen att rulla in efter fredag så jag hoppas att ni står ut tills dess. Jag är väl medveten om hur gärna ni vill ha en massa bilder till bloggen. Men visst har jag blivit duktig på den fronten? :)

Idag mår jag för övrigt sämre kring vissa aspekter och bättre kring andra. Febern har nog gått ner litegrann. Man får ju vara glad över det lilla. Nu känner jag mig också lite piggare; har till och med kunnat plugga litegrann idag. Men jag kan fortfarande inte sitta upp längre stunder, och än mindre stå upp, för då blir jag jätteyr och illamående. Sedan har mina bihålor svullnat upp och värker mer än vad de gjorde igår så kanske är det en bihålsinflammation jag dragit på mig trots allt. Men jag hoppas fortfarande att det bara är en vanlig förkylning som blivit värre på grund av att jag inte varit speciellt förnuftig som ni vet.

Influensa tror jag faktiskt inte att det är längre då alla smärtor jag hade i hela kroppen igår är mycket bättre idag och det brukar hålla i sig bra mycket längre än en dag. Hur som helst ska jag vänta några dagar och se om det fortsätter att bli bättre, för det sista jag vill är att börja äta penicillin. Då måste jag nämligen helt och hållet slopa föreställningarna i helgen. Jag vet dock inte hur det kommer att bli med dem ändå nu när jag inte kunde närvara på kvällens staging och förmodligen inte heller på morgondagens rep.. Men hur ont det än gör prioriterar jag givetvis studenten och allt därtill. Dansa kommer jag kunna göra så många andra gånger.

Godnatt!


Kommentarer
Postat av: Veronica

gud vilka snygga byxor :) vart har du köpt dom?

Fin blogg du har också :)

2009-05-13 @ 00:33:31
URL: http://missfancydream.blogg.se/
Postat av: JUSSEFIN

Hej, hoppas du blir bättre snart :)

2009-05-13 @ 14:46:58
URL: http://jussefin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0