Utgång igår för omväxlings skull ;)

Kvällen igår då. Therese och jag gjorde oss som vanligt iordning här hemma. Sedan hämtade vi upp Sofia och åkte till Fredrik och Tom för lite förfest samt övertalning att jag ska till Visby vecka 29.. så där lär ni hitta mig efter gårdagen. Hur som helst kom även Malin och Rebecca förbi, samt senare även Christian med fler. Första hållplats blev Laroy där det var rätt dött. Vi tog en runda och begav oss vidare mot Magenta. Samma gamla vanliga runda med andra ord.. Det var rätt dött där till en början också men det kom igång helt okej sen i alla fall. Därefter blev det White room som kom igång riktigt bra efter ett tag.

Dock kan jag säga såhär.. jag har nog aldrig känt mig så obekväm ute tidigare. Ta det verkligen inte fel nu, hur jag än uttrycker det här kommer det låta fel. Men jag och Sofia hade sådant helvete rent ut sagt med så mycket grabbar, shotar hälldes mer eller mindre över en (läs: typ håret, handväskan.. ja många ställen förutom i munnen eftersom vi snällt tackade nej). Jag blev nersprutad med champagne i hela ansiktet på dansgolvet på Magenta för övrigt. Vidare på White då.. grabbhänder var både här och där, innanför och utanför och både jag och Sofia bara tittade på varandra och visste inte var vi skulle ta vägen. Det kändes precis som om man var kring Medelhavet och vi var de enda blondinerna där. Fruktansvärt rent ut sagt. Men vi hade trevligt i alla fall och stannade väl nästan till stängning.

Hur som helst har jag vaknat dundersjuk idag med drygt 38 graders feber och är sådär ynklig med världens migrän och hosta. Så går det när man sover lite och stressar mycket. Mitt immunförsvar klarar inte riktigt det. Men förhoppningsvis blir det bättre under dagen och inte hindrar lite sjukdom mig från dansträningen som börjar om två timmar. Två timmar rep.. det känns långt borta just nu när jag ligger här halvt medvetslös, men så fort träningskläderna kommer på ska det nog gå bra.


Japp det är meningen att leopardbh:n ska synas. Lite halvnonchigt sådär, I love it!


Här står jag och posar @ Fredriks och Toms place.


På Magenta.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Trodde du bara använde underkläder från victoria secret som du alltid säger. Den där bh:n kommer från HM om du ville veta :)

2009-05-10 @ 16:57:30
Postat av: mandy

detvar det dummaste jag hört. Jag har en mass aunderkläder från victoria's secret men jag har aldrig skrivit att det är det enda jag använder. Det vore rätt svårt eftersom det inte ens finns butiker i Sverige och jag nämner ganska ofta att jag handlar underkläder här hemma :P

2009-05-10 @ 17:02:55
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0