Försova sig då man verkligen inte får göra det.


Hello my lovers!

Fick ingen vidare start på dagen imorse då jag vaknade av att pappsen kom in i mitt rum med ett försök till att viska och fråga med en sån där söt och omtänksam röst om jag ville sova vidare. Jag bara stirrade på honom och tog krafter till vad som komma skulle. Han fortsatte med att han låtit mig sova för att jag sov så tungt. Tungt!? Klart man sover tungt när man vet att man egentligen har en deadline man borde ta tag i som infaller sig klockan 12.00 samma dag. Klockan var nu halv elva. Alarmet stod på halv åtta..

Med ett ryck kastade jag mig upp ur sängen, tog lapen som sedan skolan började ligger stadigt nedanför min säng och fortsatte med min hemtenta i fysik. Av vilken anledning ska man för övrigt som sam-elev läsa fysik?! Var det inte därför jag valde sam? För att slippa sådana ämnen alltså.. Nåväl. Hemtentan kändes finemang och jag skickade in arbetet exakt på pricken 12.00. Det fick mig att dra lite på mungiporna måste jag medge..

Därefter pratade jag länge och väl med Therese. Under tiden ringde även Ebba som jag skall få lite kvalitétstid med ikväll hoppas jag. På telefon givetvis. Än finns det ingen tid för annat än plugg och de faktorer som rör studenten. Igår pratade jag likaså länge och väl med Caroline och Sofia. Det är fina vänner jag har. Det är ett som är säkert.

Nu väntar skoshopping (inför studenten givetvis) samt solning. Därefter ska jag öva vidare på mitt danssolo som ännu inte är klart, panik!! Det är ju nu jag ska visa vad jag går för med allt vad det innebär. Svårighetsgraden vill jag ska vara maximal och likaså variationen i kombinationen. Vi får se vad jag kan ordna.  

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0