Tack för en lyckad studentbal!

Sådär, nu är det dags att jag berättar lite om gårdagen. För det första, vilken otroligt fin och påkostad studentbal det var! Studentkommittén hade ordnat allt till det bästa och bara det faktum att vi fick äran att vara på Grand hotel i Saltsjöbaden kändes hur roligt som helst. I ett av de inledande talen så berättade en av eleverna att det inte varit det lättaste att hitta en fin plats där de var villiga att ta emot en stor skara avgångselever. Detta gällde även Grand hotel, men så fort hon nämnde att vi kom från Viktor Rydberg gymnasium hade det låtit helt annorlunda och hon välkomnade oss med öppna armar. Det är alltid lika roligt att höra vilket bra rykte vår skola och dess elever har.

Hur som helst började allt med champagne ute på verandan. Därefter gick alla till bords i franska matsalen och det var bordsplacering. Vid mitt ord var ett par från min klass, Tessie, min engelska/svensklärare samt en mattelärare och lite andra tjejer och killar. Det var lite etra roligt eftersom Alexander tog med mig dit på alla hjärtans dag och det vi åt då, åt vi även igår. Vi satt även i samma matsal. Hur som helst var det god mat och gott vin och desserten var utsökt också.

Under middagen var det givetvis lite olika tal, spontana som förberedda. Världens bästa lärare sjöng och spelade gitarr så att sentimentala jag givetvis satt och grät som en tönt. Men han sjöng om hur jobbigt det kommer att bli att ta farväl, och inte heller är han den sentimentala typen.

Sedan hade de satt upp lite roliga bildspel på storbildsskärm och då de gick igenom hur man klarar tiden efter gymnasiet på bästa sätt, eller något i stil med det, var helt plötsligt en bild på mig och Jesper (som jobbar på Magenta) där med budskapet att man ska lära sig att skapa kontakter. Det var lite roligt; jag bjuder på den! :)

Toastmastern och toastmadame skötte ett utmärkt jobb och jag kom att tänka på att jag var toastmadame på min bal i nian. Det var riktigt roligt faktiskt. Hur som helst hade vi ett helt våningsplan för oss själva så efter middagen begav sig alla till salongen där Robert DJ:ade och alla dansade i flera timmar.

Lite bilder från kvällen..


Alla skålade i champagne utomhus innan vi satte oss till bords.


Mingel innan middagen började.


Toastmaster och toastmadame. På storbilden bakom fanns sedan helt plötsligt en bild på mig..




Världens bästa lärare Fredrik sjunger och spelar gitarr.


Min idrottslärare Warren i blått och min geografilärare Tyler var först ut på dansgolvet. Warren gav för övrigt mig och Tessie mvg på vår ledarskapslektion i dans. Vad tycks? ;)


Robert körde en del sköna låtar..


Tessie, jag och Fredrik.


Kommentarer
Postat av: Alice

klänningar som slutar ovanför knäna, kavaj istället för smoking/frack? vad var det för bal ni hade?

2009-05-16 @ 19:30:11
Postat av: Madde - den du älskar att hata

Schysst att Freddan sjunger....

2009-05-16 @ 20:28:54
URL: http://maddemagnerius.blogg.se/
Postat av: Anna

vill se hela klänningen framifrån! men ser jättefin ut! snygg idrottslärare!! =)

2009-05-16 @ 23:10:41
Postat av: Mandy

Alice: Coctailtema

2009-05-17 @ 00:28:59
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Fina bilder :) Vår bal är nästa fredag =)

2009-05-19 @ 16:29:27
URL: http://mathildaharneborn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0