Skoldagen blev bara bättre och bättre :) wiiie!

Hej alla glada!

Jag trodde att dagen ur ett skolperspektiv inte kunde bli bättre men tydligen kunde den det. Innan jag åkte hem från skolan vid fyra hade jag nämligen fått ett mail från min naturkunskapslärare Phil som gav mig betyget MVG på en jättestor hemtenta jag skrev för ganska länge sedan. Då han började dela ut dem till halva klassen förra veckan sa han att många misslyckats med de svåra termerna som man skulle inkludera i arbetet och jag var rädd att jag råkat göra det och därmed sänks betyget åtminstone ett snäpp. Men tydligen var han hur nöjd som helst med mitt arbete och skrev att jag verkligen hade put an effort into this. Åh vad glad jag är! General science B är fan ingen lätt kurs alltså. Men allt går om man vill och kämpar, glöm aldrig det.

Nu ska jag råplugga vidare. Det är härligt att få en sådan här spark i baken genom så fina betyg och omdömen. Det innebär att allt slit lönar sig i slutändan.

Hur som helst har jag en riktigt rolig vecka framför mig om man bortser från högen med plugg i exakt varje ämne. Imorgon är det naturarnas skiva med Hollywood-tema. Och på torsdag har vi 20-dagarsfest inför studenten på inget mindre än Handelshögskolan! På det sistnämnda kunde man nog ta med lite privata vänner också så det blir nog hur grymt som helst.

Dags att plugga och idag tänker jag göra det med ett leende på läpparna! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0