Skiva!

Hej hej!

Kom hem från skivan för ett tag sen och eftersom jag ändå inte kunde sova passade jag på att ladda upp en del av bilderna från kvällen. Jag bestämde mig ganska sent för att jag skulle gå på skivan, men efter ett par övertalningar från tjejerna i klassen bestämde jag mig för att gå i alla fall. Outfiten blev inte så mycket Hollywood dock.. snarare såg jag ut att höra hemma på Malmskillnasgatan. Men en Paris De Ville var jag i alla fall. Cruella De Ville på kroppen och Paris Hilton i ansiktet fick jag höra. Jag vet inte det ja..

Hur som helst har jag haft det jättetrevligt med klasskompisarna. Man får passa på att umgås nu innan alla ska åt olika håll inom loppet av några månader. Trevligast var nog (som vanligt) förkröket, men skivan var helt okej också. Träffade på mina gamla klasskompisar från högstadiet där som jag hängde med större delen av kvällen. Barndomskärlekar och allt vad det var. Det hade jag inte räknat med :)

 
Jag hoppas att folk förstod att jag skulle på skiva. Usch och fy för den där kappan..


Mina gulliga klasskompisar!






Efter ett tag körde vi ett par shotrundor. Starkare shottar var det faktiskt ett bra tag sedan jag drack..


...Och då blir resultatet såhär


Världens sötaste par till vänster. Manda börjar dock bli sliten precis innan hemgång..


Kommentarer
Postat av: Sandra Ajax

Jag tycker kappan var söt :) vartifrån?

2009-05-06 @ 08:23:39
URL: http://sandraajax.se
Postat av: Anonym

vadå starka shotar? Det där är ju nivå 22, och ni har i handen är hallonshotarna. vilket inte smakar något annat än hallon... Inte mycket alkohol i dem inte!

2009-05-06 @ 10:19:28
Postat av: Mandy

Sandra: Haha, jag har haft den sedan flera år tillbaka så jag minns faktiskt inte.



Anonym: Åh ni läsare är så roliga ibland. JA, vi tyckte att shotarna var jättestarka och de brände typ sönder min hals. Men jag har å andra sidan inte hängt på Nivå eller ställen som Nivå tidigare så det kanske förklarar saken, vad vet jag.

2009-05-06 @ 10:37:34
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Charlie

Men ÅH vilken fin pälskappa, till salu?! :)



http://charliewandel.blogg.se

http://charliewandel.blogg.se

2009-05-06 @ 19:40:15
URL: http://charliewandel.blogg.se/
Postat av: Anonym

eftersom du inte hänger på ställen som nivå eftersom du säkert anser de som ett "B" ställe även fast de bara är ett förkröks ställe så borde du ju ha fått smaka på riktiga ordentliga shotar. Dessa hallon shotar smakar ju absolut ingen alkohol ... men vad vet ja, du kanske bara dricker de alkoholfria alternativen då du "steeker" runt på stureplan!

2009-05-07 @ 12:11:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0